23948sdkhjf

Totempo-anklager svinder ind

Specialanklager har opjusteret antallet af eksisterende kabiner og siger dermed, at der er fusket med færre leasing-aftaler end først påstået.
VEJHJÆLP Anklagerne om bedrageri mod tre personer fra den tidligere ledelse i vejhjælpskoncernen Totempo svinder ind. De er tiltalt for at have lavet leasing-aftaler om langt flere maler- og tørre-kabiner, end der reelt fandtes, skriver sn.dk.

Men ved onsdagens retsmøde i retten i Roskilde gennemgik man alle detaljer i en kurators opgørelse over, hvad der er blevet fundet på forskellige autoværksteder med en relation til Totempo. Det fremgår af opgørelsen, at kurator blandt andet har registreret 14 forskellige kabiner på Industrivej i Rønnede. Og 11 forskellige kabiner på Stenmaglevej i Stenlille.

Gennemgangen fik de tre forsvarere til at påpege, at der eksisterer flere kabiner, som anklageskriftet ellers påstår ikke findes.

Derfor har specialanklager Maria Jepsen opjusteret antallet af eksisterende kabiner fra 141 til 163 - og siger dermed, at der er fusket med færre leasing-aftaler end først påstået.

Ifølge specialanklageren lavede Totempo i alt cirka 300 aftaler om leasing af en kabine.

Ifølge de tre forsvarere bør anklagerne mod de tre personer faktisk skrumpe endnu mere. For måske eksisterer der flere kabiner, hvis de er oplistet med nogle andre ord end »kabine« i opgørelsen, forklarede de i retten.

Der falder formentlig dom i sagen til maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125