23948sdkhjf

Bilaktør når 1000 leasingaftaler

Nellemann Leasing, der formidler leasingbiler i luksusklassen, når nu en forretningsmæssig milepæl.
PREMIUM Nellemann Leasing A/S har gjort premiumbiler tilgængelige for en stadig bredere kreds af danskere, som sætter pris på en bil, der er mere end blot et transportmiddel. Den fremadstormende virksomhed runder nu 1000 leasingaftaler og vurderer blandt andet, at åbenhed og inspiration har banet vejen for succesen.

- Vi tilbyder bilentusiaster et frirum, hvor mange får øjnene op for, at de faktisk kan få den luksusbil, de har drømt om uden alle de bekymringer, som er forbundet med selv at eje den. Vi har fra start kommunikeret, at vi er mere luksus end transport, og det har ramt et stadig større segment af kunder, som vil forkæle sig selv med en bil, der kan bringe glæde og begejstring ind i en tætpakket hverdag, siger Mads N. Markussen, COO i Nellemann Leasing.

Mads N. Markussen vurderer også at fleksible aftaler, hvor man fastsætter vilkårene i dialog med den enkelte kunde, har sporet mange ind på leasing-modellen.

- Vi rådgiver den enkelte kunde grundigt om de forskellige leasingmodeller, som vi tilbyder, for eksempel splitleasing. Derudover hjælper vi med at finde præcis den bil, kunden ønsker, hvis vi ikke har den på lager. Det har været en øjenåbner for mange, at man på den måde kan få en skræddersyet løsning, siger Mads N. Markussen.

Vil kapre nye markedsandele

Nellemann Leasing har som led i succesen valgt at flytte fra Østerbro i København til Lyskær 7 i Herlev pr. 1. marts 2017 for at forbedre pladsforholdene og geare forretningen til ny vækst.

- Vi har momentum, og vi kan virkelig mærke, at danskerne har skiftet smag fra køb til leasing. Udviklingen inden for bilverdenen går så hurtigt i øjeblikket med assistentsystemer og selvkørende biler, at færre ønsker at binde mange penge i en bil, som risikerer at blive forældet. Her er leasing en god mulighed for at skifte bil oftere, selvom man kører i en premiumbil, siger Mads N. Markussen.

Nellemann Leasing sigter mod at nå 2000 leasingaftaler inden 2020.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156