23948sdkhjf

Stenhøj udvider igen

To nye samarbejdspartnere er med i Stenhøj DK.
VÆRKSTED Stenhøj DK, der er koncernens mest direkte leverandør til den danske værkstedsbranche, er klar med to nye samarbejdspartnere inden for henholdsvis olieudstyr og indretning.

Det drejer sig om tyske Tecalemit, der kendes for sin ERP-integrerede systemer til håndtering af olie. Hertil er det italienske DEA, der blandt andet leverer indretning til Volkswagen Group, Mercedes-Benz, Ferrari og Volvo, også med. Selv betegner Stenhøj DK de to virksomheder som premiummærker og ser dem som endnu en forgrening af Stenhøj DK-virksomhedens muligheder inden for nybyggeri eller tilbygning af værkstedet. Søren V. Olesen, der er divisionschef tilføjer i en pressemeddelelse:

- Med vores mangeårige erfaring tilbyder vi vores kunder rådgivning både i enkeltstående investeringer, samt komplette løsninger, og hjælper dermed med at optimere indretning og indtjening på værkstedet, udtaler Søren V. Olesen.

Af highlights for Tecalemit nævnes blandt andet et nyt Wifi-baseret-system kaldet TMS Air, der gør udstyret hurtigere at installere, og som blev vist frem på Automechanika 2016.

Flere ansatte
Med flere mærker under paraplyen hos Stenhøj DK kommer også flere ansatte. Virksomheden har derfor ansat Kjeld Hansen som salgsmedarbejder på Sjælland og yderligere to teknikere. Derfor råder Stenhøj DK i dag over 18 teknikere og fem eksterne og kørende sælgere.

Foruden de to nye mærker leverer Stenhøj DK stadig autoløftere fra Stenhøj-familiens eget Autopstenhoj, løftere fra Dunlop, dækmaskiner og hjuludmåling fra Corghi, Beissbarth, bremsetestere fra Sherpa og ventilation fra Norfi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109