23948sdkhjf

Hurtige gulve til bilhuse

Østrigsk gulv-koncept tilbydes nordiske bilforhandlere.
NEDERST - Vi er stadig nye i Danmark og har endnu ikke færdige opgaver i Danmark, men heldigvis flere tilbud ude hos bilforhandlere (Mercedes, Seat og Nissan). I Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig og Sverige har vi udført flere opgaver for flere forskellige mærker.

Det fortæller Jeppe Lyngdal, indehaver af Pavimenti ApS i Odense C, som sælger gulv-produkter fra ArsRatio - blandt andet til bilhuse i Skandinavien.

Langt hurtigere

- Gulv-produkterne fra ArsRatio Gmbh har især fokus på biludstillinger. ArsRatio kan leveres med stort set alle typer for gulvmateriale så som fliser, glas, træ, stål og så videre samt klarer alle typer gulve med både høj og lav belastning, forklarer Jeppe Lyngdal.

- ArsRatio er et verdens patenteret gulvsystem, der takket være et særligt låse-system er ekstremt hurtigt at lægge med helt op til 25 kvadratmeter pr time/mand, klar til brug. Altså mange gange hurtigere end konventionel fliselægning. Uden brug af hverken lim eller mørtel, så ingen tørretid, intet støv, intet svineri, ligesom det kan belastes øjeblikkeligt efter det er lagt. Kravet til underlaget er det samme som til konventionel fliselægning, tilføjer han.

Svømmende gulv

- Det er også muligt at ændre gulvet løbende efter behov, det vil sive at elementerne kan flyttes, bruges et andet sted, udskiftes til en ny overflade og som noget helt unikt kan elinstallationerne indbygges i gulvet ved hjælp af patenterede indbygningsdåser, forklarer Jeppe Lyngdal.

- Til for eksempel gang-arealer har vi de unikke Highlight-Platforms, som vis fremhæver arealet. De er fleksible og kan ændres i størrelse efter behov enten af jer selv eller af vores serviceteam. Og fordi gulvet ikke er fastgjort til bygningen, men ligger svømmende, kan vi også tilbyde leasingaftaler på gulvet, så man som udlejer ikke behøver at binde penge i et nyt gulv for at få en ny lejer ind, tilføjer han.

Slipper for lukketid

ArsRatio er blandt andet hos BMW godkendt leverandør af deres CI-floor, som en del af deres fælles standarder for mærke forhandlerne.

Hos BMW Hamburg afdelingen har ArsRatio netop lagt 600 kvadratmeter flisegulv i størrelse 300 x 600 mm på bare 24 timer, hvilket sparede forretningen for over 2,5 uges lukketid.

- Vi vil på den måde kunne sætte nye standarder for gulve generelt, idet arbejdstiden i gennemsnit kan forkortes til en fjerdedel af normalen, lover Jeppe Lyngdal.

- I øjeblikket er service-modtagelsen i gang med at blive renoveret, og igen slipper de for lukketid, fordi de kan være i rummet, samtidig med at gulvet bliver lagt, tilføjer han. ArsRatio har referencer hos BMW, Mercedes, Skoda, Audi og Seat med flere.

Mere på www.arsratio.at
Læs mere om: BMW
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11