23948sdkhjf

Nyt nordisk autolak-akademi åbnet

Axalta Refinish Academy har åbnet nyt i Gøteborg.
AUTOLAKERING Axalta Coating Systems åbnede officielt dørene til et nyt topmoderne Axalta Refinish Academy Nordic den 20. januar. Lokalerne, som ligger i Sisjön, 20 minutter syd for Göteborg, er specielt designede til at imødekomme fremtidens miljøkrav og bygget med fokus på maksimal energibesparelse. Der er tre undervisningslokaler og arbejdslokaler til teambuilding og tæt samarbejde samt to topmoderne malerkabiner og tre mixerrum, som er specielt designede til hvert af Axaltas tre globale premium lakmærker: Cromax, Spies Hecker og Standox.

Derudover findes der en lounge, hvor kursusdeltagerne kan slappe lidt af og sludre med kollegerne.

- Vores nye Axalta Refinish Academy viser vores engagement over for vores kunder og det skandinaviske marked. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres behov opfyldes. Uddannelse er en meget vigtig del af det, vi tilbyder dem, da det sikrer, at både malere og værksteder får det bedste ud af vores produkter og tjenester, som igen hjælper med at øge produktiviteten i værkstedet, sagde Kenneth Gullstrand, site manager, Axalta North, under den officielle åbning.

Ny surfacer

Den officielle åbning blev budt velkommen af Axaltas kunder, partnere og leverandører, som fik mulighed for at netværke og drøfte aktuelle og fremtidige tendenser i lakeringsbranchen og høre om de kurser, der vil blive holdt på Axalta Refinish Academy Nordic. I løbet af dagen kom gæsterne til at høre om en ny og innovativ, hurtigt tørrende surfacer, der ikke kræver nogen afluftningstid.

150 års erfaring

- Axalta Refinish Academy Nordic er designet til at udnytte al den styrke, der ligger i Axaltas 150 års erfaring og kunnen. Vi har skabt et sted, hvor malere fra hele Norden kan lære nyt og forbedre deres færdigheder med det nyeste inden for produkter og udstyr i topmoderne omgivelser. Alt er designet og bygget til at sikre, at kursusdeltagerne får den bedst mulige kursusoplevelse og vender tilbage til deres værksteder med større selvtillid og færdigheder, tilføjer Gullstrand.

Cromax, Spies Heckers og Standox kurser vil blive afholdt på Axalta Refinish Academy Nordic fra og med marts 2017.

Mere om kurserne på www.cromax.com/se , www.spieshecker.se og www.standox.se
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078