23948sdkhjf

LeasePlan får ny direktør

Michael Olsen overtager stillingen fra Lars Eegholm, som i december 2016 forlod LeasePlan efter gensidig aftale.
DIREKTIONSGANGEN Michael Olsen er fra 31. januar 2017 udnævnt til ny adm. direktør i LeasePlan Danmark, der er et af de største leasingselskaber i Danmark.

Han har 20 års erfaring inden for leasingbranchen og tiltræder sin nye rolle fra stillingen som kommerciel direktør i LeasePlan.

- Jeg er både glad og stolt over at få muligheden for at stå i spidsen for LeasePlan Danmark. Sammen med vores dygtige medarbejdere vil jeg fortsætte arbejdet for, at vi kan give kunderne de bedste aftaler og mest kompetente rådgivning i branchen, siger Michael Olsen.

Michael Olsen kom til LeasePlan som Regional Manager tilbage i 1998, en position han bestred i otte år. Siden da har han haft forskellige lederstillinger i bl.a. SAC Leasing, Post Danmark Leasing A/S og Arriva Group.

Michael Olsen har en baggrund inden for rådgivning, salg og finansiering uden for leasingbranchen. Han har arbejdet som management konsulent hos Mercury Urval samt med bankvirksomhed hos bl.a. Jyske Bank og Den Københavnske Bank, hvor han som afdelingsleder var ansvarlig for alle salgs-, marketing- og bankingaktiviteter.

30.000 køretøjer

Som adm. direktør er Michael Olsen ansvarlig for hele den danske del af LeasePlan, herunder de ca. 85 medarbejdere samt flåden på 30.000 køretøjer. Han overtager stillingen fra Lars Eegholm, som i december 2016 forlod LeasePlan efter gensidig aftale.

Michael Olsen har studeret finans og marketing på Copenhagen Business School og har en Certificate in Business Administration fra AVT Institute of Executive Education.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203