23948sdkhjf

Opkøb af grossist er endt i splid

Vestjysk Autodele har lagt sag an imod Auto-G. Juridisk sammenstød i Vestjylland.
RETSSAG AD Danmarks overtagelse af Vestjysk Autodeles fire afdelinger pr. 25. januar 2017 har bragt splid mellem AD Danmark og Auto-G grossisterne - en splid, som ifølge Motor-magasinets oplysninger ser ud til at ende i en retssag, idet de to parters advokater har kommunikeret tæt om sagen. Ifølge Motor-magasinets oplysninger har Vestjysk Autodele således lagt sag an imod Auto-G.

Flere vestjyske værksteder oplyser til Motor-magasinet, at Auto-G har lukket for dataadgangen til kataloget samt for adgangen til vejhjælp og kurser plus direkte adgang til Autofrontal og Autodata.

- Det er korrekt, at Vestjysk Autodele A/S har anlagt sag ved retten i Randers mod Auto-G for den retsstridige nedlukning af Auto-G webshoppen over for såvel Vestjysk Autodele A/S og som overfor Vestjysk Autodele A/S’ kunder. Vi forventer, at retten meget snart træffer afgørelse i denne sag, og indtil dommeren har taget stilling til sagen, så har vi ikke yderligere kommentarer, udtaler Bent Jensen, CEO for T. Hansen Gruppen A/S, som ejer AD Danmark, til Motor-magasinet.

Formanden for Auto-G, Jan Christensen, Randers, ønsker ikke på nuværende tidspunkt at kommentere overtagelsen eller striden mellem de to parter.

FTZ: Vi gør som vi plejer

Mens konkurrenten au2parts - i en anden artikel på dette opsalg - oplyser, at CAC bliver medejer af au2parts varde "i den tumulte situation, som thansens køb af Vestjysk Autodele har betydet", reagerer hovedkonkurrenten, FTZ, ikke på samme konkrete vis.

- Vi tager overtagelsen ad notam og gør som vi plejer, når der er bevægelser i markedet. Vi ændrer ikke dagsorden, men vi er da klar til at udnytte enhver ændring i markedet, hvis nogen værksteder ønsker at skifte leverandør, udtaler vicedirektør Jens N. Andersen fra landets største autogrossist, FTZ.

- Vi er godt forankret i Vestjylland med afdelinger i både Skjern, Ringkøbing, Esbjerg og Herning. Så vi skal ikke have flere afdelinger her. Vores vestjyske repræsentation matcher fint markedet, tilføjer han.

Meget mere stof

Læs meget mere om hele sagen i et opslag i printavisen på fredag 3. februar og på netavisen de næste dage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109