23948sdkhjf

Leder: Digitalt talt

Den ugentlige leder i Motor-magasinet.
BLOT HALVANDEN UGE inde i det nye år - 2017 - bugner autobranchen med nyheder og gode historier, således også i denne udgave af branchens uafhængige fagblad. Vi kan blandt andet fortælle om nye gnister i den klassiske armlægning mellem bilimportører og bilforhandlere. Bilimportørerne kritiseres således i en medlemsrapport fra Bilbranchen under DI for ikke at ville køre parløb med mærkeforhandlerne om intelligente investeringer i fremtiden. Bilimportørerne og deres arbejdsgivere - bilfabrikkerne - kritiseres blandt andet for at kræve flotte facader og dyr indretning hos forhandlerne, som hellere vil bruge deres midler på at investere i at kunne møde de nye udfordringer, som især digitalisering og ændret forbrugeradfærd medfører. Læs parternes kommentarer til sagen i denne avis på side 4.

ELLERS HANDLER DE MANGE branche-nyheder i dette fagblad nr. 2 primært om den digitale udvikling: Det gælder således historien om leasing- og udlejningsfirmaet ALD Automotive, som vil revolutionere måden danskerne køber brugt bil på. Alt er her digitalt, og kunden rører aldrig den brugte bil, før den står hjemme foran gadedøren. Giganten ALD har netop slået dørene op for qigo.dk og valgt Danmark som lanceringsland. Konceptet er bygget til at skulle indtage det øvrige Europa. Hos AutoBranchen Danmark melder kommunikationschef Lisa Sandager Ramlow på side 9, at den danske autobranche skal op på den digitale lift - brancheforeningen er klar med en række skræddersyede kurser i markedsføring på de sociale medier. Grossisten FTZ opfordrer værkstederne til at sende fakturaen med MobilePay, idet værksteder med kundestyringssystemet FTZ+ og Economic nu kan sende fakturaer direkte til kunderne via det populære MobilePay.

OGSÅ DEN NYE version af app’en Tjekbil omtales i avisen - den rummer nu blandt andet efterlysninger og bilens historik. På den digitale front kommer vi heller ikke uden om den "nye biludstilling" - CES i Las Vegas - eller Consumer Electronics Show - som er et mekka for elektronikinteresserede nørder. Men i takt med at biler fyldes med mere og mere elektronik er CES også blevet et af de helt store shows for bilproducenterne. Læs meget mere fra CES i denne avis.

Rigtig god læsning
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235