23948sdkhjf

Forrygende nytårskur i bilbranchen

Bilbasen og Bilinfo har målt den højeste nytårsaktivitet nogensinde.
BILBOOM Kan det høje bilsalg fortsætte ind i 2017? Åbenbart, hvis man kigger på aktiviteten i Bilinfo og på Bilbasen i begyndelsen af året og hen over weekenden 7.-8. januar.

- Forhandlerne solgte over 1200 nye som brugte biler ifølge vores opgørelse henover weekenden, og sammenlignet med nytårskampagnen sidste år, så er det godt 20 procent flere biler. Derudover skal man huske på, at vi kun ser en del af salg, der foretages, tallet er reelt meget højere. En imponerende start på året, siger Jan Lang, markedsanalytiker for Bilbasen og Bilinfo.

Det er en bred vifte af biler, der er handlet, viser opgørelsen. Lige fra de mindre biler såsom VW Up over rigtig mange mellemklassebiler såsom Kia Ceed til MPV’er og SUV’er såsom Renault Grand Scenic og Nissan Qashqai.

- Udover at der er handlet flere biler, så fortsætter tendensen i retning af, at det er større biler, der bliver skrevet slutsedler på i øjeblikket, konstaterer Jan Lang. Han noterer sig også, at besøgstallene på Bilbasen og på DBA’s bilsektion har været meget høje.

- Besøgene på hjemmesiderne og aktiviteten på vores app i slutningen af 2016 og starten af 2017 ligger på et væsentligt højere niveau end på samme tidspunkt sidste år, siger Jan Lang.

En foreløbig opgørelse viser, at der blev foretaget 545.000 transaktioner på brugtbilmarkedet i 2016, hvilket er rekord, og med den gode start på 2017 tegner der sig et billede af endnu et bilår med høj aktivitet.

Nytårskuren fortsætter hos flere bilforhandlere næste weekend.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203