23948sdkhjf

Autoplus blev landsdækkende

Værkstedskæden indtog Bornholm via Strandvejens Autoværksted i Allinge.
AUTOVÆRKSTEDER - 2016 blev et begivenhedsrigt Autoplus år. Vi har budt velkommen til 18 nye værksteder i kæden og kan nu for alvor sige, at vi er landsdækkende, da vi i slutningen af året har fået vores første værksted i Allinge på Bornholm, udtaler kædechef Marian S. Larsen.

Autoplus tæller i dag 150 danske værksteder.

Ellen og Flemming Blem-Jensen, der er indehavere af Strandvejens Autoværksted på Strandvejen i Allinge - med nok Danmarks flotteste beliggenhed lige ud til vandet - startede 2017 i blæsevejr og høj vandstand med at få dekoreret facaden med nye Autoplus skilte. Ellen og hendes mand Flemming har haft værkstedet siden 2006. Ellen er den daglige leder og ildsjæl på værkstedet og bliver bakket godt op af de to mekanikere, Kasper Mortensen og Kristian Kofoed Pedersen.

Udover værkstedet, som servicerer og reparerer alle bilmærker, er der tilhørende tankstation og butik med bilplejeprodukter.

Mere synlighed

- 2016 har også været året, hvor vi blandt andet fik en ny hjemmeside og kom på det sociale medie Facebook. Vi har været aktiv på landsdækkende radio og i BT, og for første gang annonceret med bandereklame i herrehåndbold. Derudover fik vi indgået fem nye leverandøraftaler. Derfor ser vi spændt frem til i år, hvor vi skal udbygge vores markedsføring og skabe endnu mere synlighed for Autoplus, fortæller Marian S. Larsen.

Engagement

- Vi afholdte fem regionsmøder rundt i landet med et flot fremmøde af både værksteder og leverandører. Det er altid dejligt at komme rundt og mødes til en hyggelig aften, og vi sætter stor pris på værkstedernes engagement og ideer, siger hun.

- Det er sammen, at vi skaber resultater. Derfor glæder vi os til 2017, som vi er sikre på kommer til at byde på spændende projekter i tæt samarbejde med vore værksteder, fastslår Marian S. Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172