23948sdkhjf

App'en Tjekbil i ny version

Version 2 af app’en Tjekbil indeholder nu også efterlysninger og bilens historik.
APP Den første version af Tjekbil blev lanceret for et år siden med fokus på at gøre det nemt at hente alle oplysninger om en bil fra en lang række databaser og registre, blandt andet Tinglysningen, Bilbogen og DMR.

Tjenesten er blevet yderst positivt modtaget af hele autobranchen, og tjenesten bruges allerede nu af over 25.000 hver måned.

Forventningerne er derfor store hos Nordjyske Medier og BilGalleri, som står bag udviklingen:

- Den nye version indeholder en lang række forbedringer, blandt andet tjekker den nu også om bilen er efterlyst og advarer hvis kilometer-tallet er suspekt, ligesom man kan se bilens historik, udtaler Kenneth Andersen, direktør for koncernens digitale forretningsudvikling.

Kenneth Andersen og en del af teamet bag Tjekbil har tidligere været involveret i web-succeser som Bilbasen, dba.dk og Autobutler.

Bruges af bilforhandlere

App’en er gratis og bruges allerede af mange bilforhandlere over hele landet til at tjekke for restgæld, bildata, synsrapporter, afgifter, forsikringsselskab og meget andet, da man hurtigt og nemt kan bruge tjenesten fra mobilen, oplyser han.

- Med den nye version forventer vi, at branchen vil øge brugen yderligere, og vi håber det kan være med til, at både bilforhandlere og forbrugere på en nem måde kan få overblik og tryghed i en bilhandel, udtaler Kenneth Andersen.

Forbliver gratis

Nordjyske Medier meddeler desuden, at tjenesten løbende vil blive opdateret med nye funktioner, og at den vil forblive at være gratis at bruge.

Se mere på www.tjekbil.dk eller hent app’en til IOS eller Android.
Læs mere om: app
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109