23948sdkhjf

NordGlass køber DanGlas

Viggo Hansen har solgt sine distributionsaktiviteter til AGC.
AUTOGLAS Ejeren af polske NordGlass, AGC, har med øjeblikkeligt virkning overtaget distributionsaktiviteterne i danske DanGlas A/S i Viborg.

Det oplyste de to parter i et par pressemeddelelser lige før jul, den 23. december.

For et år siden købte AGC, som er en af verdens største OEM producenter af bilruder, NordGlass, som har leveret til det danske marked i mere end seks år.

- AGC tager nu det næste skridt for at styrke deres position på det danske marked med opkøbet af DanGlas A/S distribution, som har været en af de største kunder hos AGC i Danmark i mange år, oplyser direktør for og indehaver af DanGlas, Viggo Hansen.

- Opkøbet sker med øjeblikkelig virkning, og selskabet vil i fremtiden blive drevet som AGC Automotive Denmark A/S, hvor de to tidligere medejere, Michael Østergaard og Henrik Vingaard, vil fortsætte i deres job i den nye organisation, tilføjer han.

Det nye selskab får kontor og lager i Viborg.

Ønske om at splitte op

Monteringsdelen i det tidligere selskab, DanGlas A/S, vil fremover blive drevet i et nyt særskilt selskab af Viggo Hansen under navnet Danglas Autoglasservice A/S og nu med fuld fokus på monteringsdelen.

- Der har i ledelsen af DanGlas i lang tid været et stærkt ønske om at splitte selskabet op i henholdsvis distribution og montering for at tilpasse sig markedet og dermed sætte mere fokus på begge områder, udtaler Viggo Hansen.

Landsdækkende

DanGlas A/S har en omsætning på 2,8 millioner euro eller 21 millioner danske kroner.

Overtagelsen sker med virkning fra 1. januar 2017.

- Købet supplerer geografisk til NordGlass Danmark A/S’ eksisterende netværk og vil gøre det muligt at styrke vores position i Danmark og dermed være landsdækkende, udtaler Kim Jørgensen fra AGC Automotive Denmark A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221