23948sdkhjf

Auto-G overtagelse i Horsens

Sydjydsk Reservedele A/S Vejen har købt Burchardt Autodele A/S Horsens.
EJERSKIFTE Sydjydsk Reservedele A/S Vejen udvider forretningsområdet til Horsens. Sydjydsk har købt Burchardt Autodele A/S Horsens med overtagelse pr. 1. november.

- Det glæder mig meget, at det bliver Sydjydsk Vejen, der viderefører Burchardt Autodele, da det sikrer et fremtidigt medlemskab af Auto-G, udtaler direktør Jørgen Beck-Jensen, som afslutter sit virke pr. 30. november og trækker sig tilbage for at nyde sit otium.

Netop medlemskabet af Auto-G har vægtet meget for Jørgen Beck-Jensen. I 1992 kontaktede han Group Auto Union - GAU - i Frankrig, og Jørgen Beck-Jensen var foregangsmand for at få daværende GROSA med i GAU, som det danske medlem i organisationen.

Jørgen Beck-Jensen har i alle årene været formand for kontaktudvalget mellem Auto-G Danmark og hovedorganisationen

Ti medarbejdere

Burchardt Autodele A/S er et meget gammelt firma, som gennem mange år var landskendt med motorrenovering og stort salg af motordele. De sidste 40 år har forretningsområdet været autoreservedele, værktøj og maskiner til autobranchen. Herudover også salg til truckfirmaer og busselskaber.

Firmaet beskæftiger i dag ti medarbejdere med samlet mange års erfaring. De følger med til den nye ejer.

I familien

Bjarne Fjord Thomsen - direktør for Sydjydsk Vejen A/S - glæder sig til at udvide forretningsområdet til Horsens.

- Især til en forretning, som vi kender i forvejen og er i familie med, udtaler Bjarne Fjord Thomsen.

- Selv om vi i Auto-G har nogenlunde samme produkt-palette, så er der altid en forskel medlemmerne imellem, og vi starter med at udvide lageret, så det matcher lagrene i Vejen og Vejle, tilføjer han.

Logistikmæssige fordele

Sydjydsk Reservedele A/S er 41 år gammelt og har fra starten solgt autoreservedele, værktøj og maskiner til autobranchen. Firmaet blev startet af Bjarne Fjord Thomsen og Erling Kristiansen, som valgte at stoppe i 1999. I 2006 købte Sydjydsk Reservedele Auto-G Vejle - et dengang mindre firma, som har gennemgået store forandringer.

Ud over salg af autoreservedele, værktøj og maskiner udføres renovering af bremser, svinghjul samt planslibning og trykprøvning af topstykker på eget værksted. Værkstedet modtager opgaver fra værksteder i lokalområdet samt fra Vejen og kan nu også tilbyde at servicere kunder i Horsens.

- Købet af Burchardt Autodele giver os nogle logistikmæssige fordele, udtaler Bjarne Fjord Thomsen og tilføjer:

- Vi udveksler varer to gange i Vejle hver dag, og fremover bliver Horsens en del af netværket. Herudover har vi meget samarbejde med JAD Kolding og Fredericia, så vi ser frem til en endnu bedre dækning i vort kundeområde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082