23948sdkhjf

Producent forlænger sin garanti-periode

Walker skruer reklamationsretten op fra to til tre år på størstedelen af sortimentet.
REKLAMATION Den store producent af alle former for lyddæmpere, rør, katalysatorer og dieselpartikelfiltre Walker/Tenneco udvider sin garantiperiode fra to til tre år. Det står klart efter årets Automechanika-messe i Frankfurt, og firmaet begynder nu at udrulle ordningen.

Bruce Ronning, der er vice president og general manager for Tenneco Europe Aftermarket, udtrykte på messen, at dette skridt er en naturlig følge af de høje standarder, som Walker-produkter skal udvise, både når det kommer til materialekvalitet, konstruktion og produkternes pålidelighed.

- Som global og førende OE-leverandør er vi forpligtet til høje standarder for udviklingsekspertise, materialekvalitet og produktpålidelighed. Walkers produkter til eftermarkedet reflekterer denne forpligtigelse til at levere løsninger af høj standard også til eftermarkedet for udstødningssystemer og emmisionskontrol, som hjælper os at øge kundetilfredsheden og øge vores loyalitet hos vores mekanikere, udtaler Bruce Ronning i en pressemeddelelse.

Omfatter en stribe produkter
Den treårige reklamationsret omfatter alle Walkers produkter inden for lyddæmpere, rør, katalysatorer og dieselpartikel filtre. Tenneco garanterer samtidig, at alle dele er fuldt homologerede.

Homologeringen, eller typegodkendelsen, som er et myndighedskrav for at montere udstyret på bilen, sikrer, at produktet har samme egenskaber som det originale udstyr. Det er yderst vigtigt i forhold til især emissionskrav, så de overholdes. Samtidig garanterer det, at udstyret er kompatibelt med bilens styresystem. Jossi Eiris, der er produktchef hos Walker uddyber:

- Det er et kardinalpunkt for os, idet denne typegodkendelse ikke bare er et lovgivningskrav, men samtidig noget, som sikrer, at vores produkter fungerer præcis som det originale udstyr, udtaler Jossi Eiris fra Walker og fortsætter:

- Funktionen og levetiden på vore produkter, er i den grad afhængig af, at de monteres korrekt, men også at de kun anvendes på de modeller de er typegodkendt til, samt at der foretages en præcis diagnosticering af årsag til svigt, før katalysator eller dieselpartikel filter udskiftes. Hvis disse faktorer er i orden, ved vi, at vores produkter lever op til de bedste standarder på eftermarkedet, siger Jossi Eiris.henmo
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125