23948sdkhjf

30 år med dæk og stor faglig stolthed

Peer Dyrhauge Mortensen fejrede 30 års jubilæum hos Euromaster i Odense. Nu går han mod sin forgængers 43 år.
DÆK Den 15. november 2016 var en stor dag for Euromaster i Odense, da afdelingen markerede et sjældent jubilæum efter vor dages standarder. 58-årige Peer Dyrhauge Mortensen mødte nemlig ind til at kunne fejre 30 års jubilæum hos dæk- og autoservicekæden, der har til huse på Peder Wesselsvej 13 i Odense.

Peer Dyrhauge Mortensen er egentlig udlært mekaniker. Efter at have arbejdet ti år som landbrugssmed blev han i 1986 ansat ved Fyns Gummiservice, som senere blev til Hjulcentret og efterfølgende Euromaster.

Han tilbragte de første 24 år af sin ansættelse på at køre som udemontør, et job, hvor man primært arbejder på vejene, hvor og når der er behov for dækskifte. Det er et job, der stiller store krav, både i forhold til den faglige viden om produkterne, men i særdeleshed også i forhold til at kunne rådgive og servicere alle slags kunder under forhold, som ind imellem kan være meget vanskelige.

Vulkanisør

For seks år siden forlod Peer Dyrhauge Mortensen rollen som udekørende for at påtage sig ansvaret som vulkanisør på centret i Odense, og Claus Stenner, som er centerleder for Euromaster i Odense, er tryg ved at have netop Peer Dyrhauge Mortensen til at varetage den post.

- Jobbet som vulkanisør kræver en stor viden om dæk og gummiblandinger, og Peer Dyrhauge Mortensen er fagligt et af de dygtigste mennesker, jeg kender, siger Claus Stenner.

- Han er samtidig ansvarsbevidst, grundig og meget selvstændig, så for mig er det den rigtige mand, der sidder med det ansvar, tilføjer han.

Faglig stolthed

I sin dagligdag trives Peer Dyrhauge Mortensen med jobbet hos Euromaster, og han planlægger ikke at stoppe foreløbig. Det gode kollegaskab med de syv andre i centeret og det faktum, at Euromaster er en professionel og velorganiseret virksomhed, giver en god stemning og gør det rart at gå på arbejde, oplyser han.

Når man samtidig, som Peer Dyrhauge Mortensen, er drevet af faglig stolthed og oprigtig interesse for sit fag, er et 30 års jubilæum blot en markering af, at man er havnet det rigtige sted.

Privat bor Peer Dyrhauge Mortensen i Otterup med sin kone. Sammen har de to voksne børn, og barnebarn nummer 3 er på vej.

Fritiden bliver brugt på masser af motion, for Peer Dyrhauge Mortensen spiller både fodbold og har en stor passion for cykling, og de resterende vågner timer lægger han i familiens sommerhus ved Hasmark - som efter sigende har Fyns dejligste badestrand.

Da Peer Dyrhauge Mortensen tiltrådte posten som vulkanisør for seks år siden, overtog han efter en afgående kollega, som havde fejret 43 års jubilæum, men på spørgsmålet om, hvorvidt det nu er en tradition at Euromaster Odenses vulkanisør fejrer 43 års jubilæum, svarer han diplomatisk med et lille smil: Det må tiden jo vise.

2300 dækcentre

Euromaster Danmark A/S med hovedkontor i Skanderborg er en af Danmarks førende virksomheder inden for dæk- og autoservicebranchen med 35 centre fordelt over hele landet og cirka 220 ansatte.

Virksomheden servicerer alt fra private bilejere til mindre lokale virksomheder og europæiske selskaber med store vognparker. Euromaster Danmark er et datterselskab i den Michelinejede dæk- og autoservicekæde, Euromaster, med over 2300 centre fordelt i 17 europæiske lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109