23948sdkhjf

Würth og BG Diesel udbyder ny teknisk uddannelse

KURSER Würth Danmark er de seneste år gået mere målrettet ind på additiv-området og har udviklet deres tilbud, så de i dag tilbyder kompetencer på området med ifølge Würth markedets bedste additivspecialister.

Kombineret med BG Diesels store viden om dieselteknologi dækker de to hele spektret fra forebyggelse og problemafhjælpning til test, reparation og salg af brændstofinjektorer og pumper. Den brede palet af kompetencer kommer nu kunderne til gode med det første af en række kurser.

Løsning og forebyggelse

Det tekniske kursus tager udgangspunkt i en relevant kombination af teori og praksis, der i højere grad vil gøre deltagerne i stand til at arbejde med additiver i hverdagen. Underviserne bliver både additivspecialister fra Würth og dieselspecialister fra BG Diesel.

- Vores samarbejde handler i høj grad om at både forebygge og helbrede. Würths spidskompetencer inden for forebyggelse, diagnosticering og problemløsning og BG Diesels kompetencer inden for helbredelse gennem afprøvning og renovering af dieselkomponenter betyder, at vi tilsammen kan give deltagerne en meget helstøbt undervisning, der kommer 360 grader rundt. Samtidig får deltagerne mulighed for at udveksle erfaringer med andre i branchen, så der er virkelig meget læring at hente, siger Søren Graabach, markedschef for auto hos Würth Danmark.

Stor faglig tyngde

BG Diesel lægger lokaler til kurset, og der bliver på kursusdagen dedikeret et værkstedslokale til deltagerne, der har mulighed for at arbejde på egne biler. Der kan arbejdes på to biler ad gangen, og dermed kommer en del af dagen til at gå med praktisk undervisning direkte på bilerne.

- På kurset vil deltagerne opleve vores ansvarlige for dieselafdelingen, Tommy Nielsen, undervise i, hvilken type teknik de har med at gøre, og hvad de skal være opmærksomme på, når man arbejder med common rail systemer. På den måde kommer undervisningen et spadestik dybere, når det handler om dieselteknik, test og afprøvning af dyser og pumper. Vi kommer selvfølgelig også ind på, hvad man kan gøre, når problemerne ikke kan løses med rens. Vi udfører autoriseret test og afprøvning af dyser og pumper fra Bosch, Siemens VDO, Denso og Delphi, så deltagerne kommer til at møde en meget solid faglig viden på området, netop fordi vi har den nyeste viden direkte fra de store dieselproducenter, siger Jesper Friis, salgschef hos BG Diesel.

En fælles vision

Både Jesper Friis og Søren Graabach er begge sikre på, at de nye kurser kommer til at skabe værdi for deltagernes hverdag, fordi de kommer til at gå fra kurset med en mere helstøbt forståelse af additiver.

- De her kurser er en af de visioner vi havde med samarbejdet, og vi er stolte af at kunne tilbyde dem til vores kunder. Vi vil gerne understøtte den udvikling, vi har igangsat, hvor vi tilbyder kompetence til markedet, og det gør vi både ved hjælp af vores additivspecialister og disse kurser. Vi øger fagligheden endnu mere og gør dem bedre til at løse de udfordringer, de står med i dagligdagen på værkstederne, bemærker Søren Graabach.

Første kursus afholdes i BG Diesels lokaler på Jens Juuls Vej 28, 8260 Viby den 1. februar 2017 kl. 8.30-16. Der er mulighed for tilmelding på www.wuerth.dk/kundearrangementer , hvor der ligeledes er mulighed for tilmelding til senere hold.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141