23948sdkhjf

Smøreolie: Alle ønsker lettere arbejdsgange

Til FTZ fagmessen blev Vehcare Lubricants præsenteret for første gang. Konceptet med en produktserie på OE niveau og digital olietabel integreret i FTZ’ webkatalog fik en overvældende positiv modtagelse.
OLIEVALG Det var flere faktorer, der fik sendt Vehcare konceptet godt fra start på FTZ fagmessen. Det var især den overskuelige olietabel, der var populær. Her kan autoværkstedet finde al information om olievalg ét sted.

Olietabellen kommer med argumenter for alternative olietyper og kan automatisk hjælpe med at få brugt restlager af det gamle oliemærke op.

- Det var vores håb, at autobranchen ville tage imod Vehcare som koncept. Men at det blev så godt modtaget, havde vi ikke forventet. Alle ønsker lettere arbejdsgange, og det får de med Vehcare, siger Ole Banke, indkøbschef hos FTZ.

For første gang i ti år

VW lancerer for første gang i mere end ti år en ny smøreolie. Nyheden er en del af Vehcare.

Vehcare er koncept, der vil være med i front. Helt fra start af. Derfor lancerer Vehcare VW 508.00/509.00, der er den første nye motorolie fra VW i mere end ti år. Indtil videre bruger kun to nye motorer i otte bilmodeller olien, men den bliver fremtidens olie til VW, Audi, Skoda og Seat.

Tendensen går i det hele taget mod de tyndere og mere brandstoføkonomiske og miljøvenlige smøreolier.


Motorolie på OE niveau

- Vehcares løfte "Kom på OE niveau" går rent ind. Værkstederne får deres ryg fri over for bilejerne, når olien lever op til bilproducenternes krav. Derfor er løftet om OE niveau en vigtig årsag til, at Vehcare bliver vel modtaget, mener Ole Banke.

På Vehcare standen var opfattelsen tydeligt, at de lettere arbejdsgange, OE niveauet og muligheden for en helt smidig overgang til Vehcare fra gammelt oliemærke, gjorde beslutningen om at skifte til konceptet nemt for værkstederne. Men endnu en årsag var afgørende.

Olie bliver en servicedel

- Udsigten til at slippe for stor lagerbeholdning og sjatter kunne alle se fordelen i. Med Vehcare konceptet kan autoværkstedet nøjes med at have en eller to af de mest brugte olier på tromle og så bestille de nødvendige 1-liters af alle øvrige olier specifikt til deres aktuelle service - uden at de mister deres indtjening, forklarer Ole Banke.

Med Vehcare bliver olie en servicedel på linje med tændrør og vinduesviskere, som FTZ kan levere hurtigt. Fordi konceptet er tænkt sådan fra start, kan værkstederne bevare deres indtjening, selv om de kun køber dunke af én liter.

- Der er tænkt over alt i udviklingen af Vehcare produktserie og olietabel, og vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vores kunder kan se de fordele, vi har skabt til dem i form af lettere arbejdsgange og bedre indtjening, afrunder indkøbschefen hos FTZ.

Nyt olie koncept

Vehcare Lubricants er et samlet oliekoncept fra FTZ.

- 15 motorolier dækker alle mærker og modeller

- Olietabel med ét samlet overblik på OE niveau

- Online bestilling integreret i FTZ webkatalog

- Anbefalinger tager hensyn til eget varelager

- Prioriteret overblik af olietyper, kapaciteter og pris
Læs mere om: FTZ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094