23948sdkhjf

Auto-G formand ryster ikke over øget konkurrence

Jan Christensen om nyt grossist-udspil: En opgave som kræver sin mand.
KONKURRENCE Efter offentliggørelsen af Thansens opkøb af Mekonomens aktiviteter i Danmark via AD Danmark med udgangen af december, har de tre store autogrossister i Danmark - de to kæder FTZ og au2parts samt det frivillige netværk i Auto-G - fået ny konkurrence.

Netop Auto-G samarbejdede tættere med Mekonomen, da de to parter i januar 2015 indgik et leveringssamarbejde, efter at Mekonomen samtidig pludselig lukkede 25 af 28 danske afdelinger.

Dette samarbejde fadede dog noget ud, idet bonus-ordningerne til Mekonomen værkstederne forsvandt.

Overrasket

Hos Auto-G siger formand Jan Christensen, Randers, at han ikke ryster i bukserne over det nye setup - AD Danmark/Mekonomen.

- Jeg blev da overrasket over, at AD Danmark så en idé i at samle en øjensynligt synkende skude op. Men det er jo ligesom når man bygger hus - enten bygger man nyt eller også ombygger man et eksisterende. Jeg havde nok forventet, at AD Danmark ville bygge et nyt hus. Dette er i hvert fald en opgave, som kræver sin mand, konstaterer Jan Christensen.

Byder dem velkommen

- Vi byder naturligvis AD Danmark / Mekonomen velkommen. Dette er i hvert fald et andet felt, end Thansen tidligere har begået sig på. Og tiden må vise, hvad de byder ind med, udtaler Auto-G formanden til Motor-magasinet.

- Mekonomen går nu fra at være en passiv spiller til en aktiv spiller. Så ja, vi får nu en konkurrent mere. Det bliver spændende at se, at AD Danmark vil købe flere butikker i autobranchen - det kan vi pt kun gisne om, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093