23948sdkhjf

British MotorGroup åbner i Aarhus

Terminalens afdeling for salg af Jaguar og Land Rover skifter navn.
PREMIUM Den eksklusive forhandlerkæde British MotorGroup, der forhandler de to premium bilmærker Jaguar og Land Rover, slår dørene op i Aarhus - og det er på en allerede velkendt adresse.

Forhandlingen af de to luksusbrands foregår i dag i de velkendte lokaler på Grenåvej 337, der til dagligt huser Terminalen Aarhus A/S. Placeringen af detailforretningen ændres dog ikke, men afdelingen for salg af Jaguar og Land Rover skifter navn, så den fremadrettet benævnes "British MotorGroup Aarhus". Dette gøres for at tilpasse afdelingens navn, så det svarer til den eneste anden autoriserede Jaguar og Land Rover forhandler i Danmark - British MotorGroup Birkerød.

- Terminalen Aarhus A/S vil dog stadig være Terminalen Aarhus A/S - den eneste ændring er, at afdelingen med Jaguar og Land Rover får sit eget navn, British MotorGroup Aarhus. Navneændringen vil ikke have nogen betydning for kunderne, der stadig vil blive mødt af de samme glade og velkendte ansigter, som de er vant til. Kunderne vil ligeledes opleve den samme gode service i butikken såvel som på værkstedet, som der hele tiden har været, udtaler direktør Morten Bøhm Jørgensen.

Landsdækkende synergi

I Danmark overtog British MotorGroup indledningsvist alle Jaguar og Land Rover aktiviteter fra Terminalen Birkerød og opererede således under navnet British MotorGroup København, i det eksisterende showroom på Bistrupvej 122 i Birkerød. Nu er turen kommet til ligeledes at overtage Terminalen Aarhus’ Jaguar og Land Rover aktiviteter, og dermed udvide premium detailkæden med British MotorGroup Aarhus.

Navneændringen for detailkæden British MotorGroup A/S sker derfor som følge af et ønske om at skabe bedre synergi de to forretninger imellem, således at man som følge heraf kan tilbyde kunderne en bedre landsdækkende service.

Del af Nic. Christiansen

British MotorGroup A/S ejes i dag af Nic. Christiansen Gruppen, der ligeledes ejer importagenturet for Jaguar og Land Rover i Danmark, Norge og Sverige, gennem British Car Import A/S.

Nic. Christiansen Gruppen, der begyndte i 1967 med importen af BMW, beskæftiger i dag ca. 650 medarbejdere. Hovedaktiviteterne i koncernen er fordelt på blandt andet importen af Hyundai, SsangYong, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans herunder også det nye online leasingkoncept SimplyGo.

Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge og Sverige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.206