23948sdkhjf

Stem på autopriser fra 17. november

Auto Awards show udsat, og siden sommer ingen online-nyheder fra Au2news.
PRISSHOW Selv om arrangøren af brancheshow Auto Awards 2016, Sean Fitzgerald Coard og Goodwill Media, af personlige årsager med svær sygdom i familien har måttet udskyde det planlagte pris-show fra oprindelig den 22. november 2016 til foråret - den 7. marts 2017 - er han snart klar til at løfte sløret for de nominerede i alle 20 kategorier. Det sker nemlig den 17. november på hjemmesiden www.autoawards.dk .

17. oktober 2016 var sidste frist for indstillinger til Auto Awards 2016, og fra den 17. november er autoawards.dk åben for, at alle kan stemme på de nominerede, oplyser Sean F. Coard.

Han melder om stor interesse for at indstille firmaer, bilforhandlere, værksteder, produkter med mere til dette års Auto Awards 2016 samt interesse for køb af billetter til showet i Cirkusbygningen i Købehavn.

Konferencier vil igen være Lars Herlow, mens sangerinden Monique vil underholde.

Den 17. februar 2017 slutter den offentlige afstemning, og den 5. marts er der sidste frist for tilmelding til Awardshow plus middag, oplyser hjemmesiden.

Tv-pause

Sean F. Coard er også manden bag tv-stationen Au2news på nettet, som tidligere har kørt med en kort, ugentlig udsendelse. Men siden sommerferien har Au2news ligget stille.

- På grund af mine omstændigheder er det ikke der, jeg har prioriteret mine ressourcer pt, siger Sean F. Coard til Motor-magasinet.

Han oplyser dog, at nyhederne på www.au2news.dk nok skal vende tilbage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094