23948sdkhjf

Lindholm Biler nomineret til innovationspris

Indstillet i Skive-Viborg af Ernest & Young for at skabe vækst og initiativ i lokalområdet.
ÆRESPRIS Lindholm Biler har det seneste år oplevet markant vækst og har blandt andet åbnet en ny afdeling i Århus. Det belønnes nu med en nominering til den anerkendte erhvervspris fra revisionsfirmaet Ernest & Young og Jyske Bank, EY Entrepreneur Of The Year.

- Lindholm Biler er udvalgt, fordi virksomheden har været i stand til at udvikle sig med både vækst og nye initiativer, der både er positivt for virksomheden og lokalområdet, fortæller Peter Mousing, erhvervsrådgiver i Jyske Bank i Viborg.

Kravene for at komme i betragtning er blandt andet, at man har haft en stabil vækst på mindst 15 procent det seneste år, men der kigges i høj grad på mere end blot økonomi.

- Vi ser samtidig på, om virksomheden bliver drevet professionelt og ikke mindst på, hvordan kunderne ser på virksomheden. Her er Lindholm Biler en rigtig stærk virksomhed, som fortjener at blive fremhævet som et forbillede, fastslår Peter Mousing.

Hos Lindholm Biler ser man nomineringen som en anerkendelse, der viser, at man går målrettet efter kvalitet og det gode kundeforhold.

- Nomineringen er et kæmpe skulderklap for os, der hver dag arbejder for, hvad kunden har brug for. Og det er meget bekræftende, at man fra erhvervslivet i området ser på os som en seriøs virksomhed, siger Henrik Bollerslev, ejer af Lindholm Biler.

Vinderen af den lokale pris bliver offentliggjort 26. oktober 2016.


Fakta om EY Entrepreneur Of The Year

På tværs af brancher og virksomhedstyper nominerer en jury fra Ernest & Young, samt Jyske Bank, fem finalister i seks regioner, hvoraf der kåres én vinder i hver region. Blandt vinderne i de seks regioner kåres den nationale vinder, som kan bryste sig af titlen som årets EY Entrepreneur Of The Year. Ud over titlen får vinderen æren af at repræsentere Danmark ved den internationale finale, EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282