23948sdkhjf

Motorolie og bilpleje fra Kolding

Fuld fart på væksten hos Danish Car Performance.
BILPLEJE Virksomheden Danish Car Performance ApS, som ligger i Brørup, har fuld fokus på vækst og åbner nu den anden afdeling.

- Vi har en plan om at skulle ligge i alle de store byer i Danmark inden for en overskuelig periode. Første skridt tager vi nu med åbning af en afdeling i Kolding, udtaler Klaus Lund.

Selv om om navnet måske ikke klinger så velkendt, så er selskabet aktivt i flere grene.

- Vi har flere aktiviteter - blandt andet i engrossalg, specielt inden for motorolie og bilpleje, som vi pt har fuld fokus på. Vi tilbyder her en komplet pakke til det professionelle klargøringsværksted, blandt andet Rupes polermaskiner og Menzerna polermidler, men også alle mærker af motorolie til autoværkstedet. Vi dækker bredt, har en høj faglig ekspertise, og har en lav pris - det er vores DNA, lover Klaus Lund.

Ny butik åbner i Kolding

Den nye afdeling i Kolding forventes at være klar mod slutningen af året.

- Vi overtager lejemålet i midten af november, hvor vi skal forestå nogle ombygninger, inden vi er klar. Vi søger pt nye medarbejder dertil. Kolding afdelingen får ekstra fokus på engrossalget, og det bliver også derfra, at vores nye erhvervssælger får sin base, udtaler Bo Fallesen.

Der kommer til at være butik og lager, så kunderne kan komme ind og købe samt afhente varer i butikken, ligesom de kan i dag i butikken i Brørup.

- Vi kommer tættere på vores kernekunder ude på autoværkstederne i trekantsområdet. Vi får nemmere ved at betjene dem og bringe vores koncept ud til dem, fortsætter Bo Fallesen.

Svar på Normal

Billigbilpleje.dk er et af de brands, som ligger under Danish Car Perfomance ApS.

- Billigbilpleje.dk er vores beskedne svar på dagligvarekæden Normal, vi har dog erstattet Colgate og Nestle med Castrol, Bosch og Philips. Vi tilbyder kendte mærkevarer til en absolut lavpris. Det pakker vi så ind i en høj faglig service i vores butikker eller via vores shop på internettet. Vores primære kunde på Billigbilpleje.dk er det mindre autoværksted eller privatpersonen, som går efter de kendte mærker, der muligvis ikke tilbydes på det autoværksted, han bruger, fortsætter Klaus Lund.

Videre med flere byer

Hos Billigbilpleje.dk handler de primært varer i udlandet og har en stram omkostningsstyring. Det giver Billigbilpleje.dk mulighed for at holde omkostninger nede, og derfor kan de også sælge varerne billigere end andre, oplyser han.

- Vi bliver dagligt bekræftet i, at vi har vores berettigelse med de forskellige koncepter, vi tilbyder, og det er der, vi finder energien til den yderligere vækst. Vi starter med Kolding, men håber hurtigt at vi kan komme videre med flere byer i Danmark, bebuder Klaus Lund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094