23948sdkhjf

Utålmodig Magnussen føler sig sikker på Formel 1-fremtid

Kevin Magnussen er ved at blive utålmodig, skriver han på Twitter. TV2 sætter ham i forbindelse med nyt team.
FORMEL 1 Den danske racerkører Kevin Magnussen er overbevist om, at han også har en fremtid i Formel 1-feltet efter nytår.

Det skriver han på det sociale medie Twitter tirsdag morgen, efter at Renaults option på en forlængelse med danskeren udløb i weekenden, og danskeren derfor blev sat i forbindelse med et skifte til løbsserien Indycar.

- Jeg har set rygterne om mig i Indycar. Jeg er stor fan af Indycar, men det er bare rygter. Der er intet i det, skriver danskeren i et af tre tweets på engelsk.

- Jeg føler mig overbevist om, at min fremtid er i Formel 1, og der må ikke være tvivl om, at jeg har intentioner om at blive hos Renault i mange år, hvis jeg får muligheden.

- Desværre kan jeg stadigvæk ikke annoncere noget om min fremtid, men det kan jeg snart. Jeg er også ved at blive utålmodig, skriver Magnussen.

Ifølge TV2 Sport har Kevin Magnussen været i indledende snakke med Force India om et skifte.

Hos Renault er der et enkelt sæde i spil til næste sæson, da Nico Hülkenberg har sikret det andet sæde. Han skifter fra netop Force India.

Formel 1-feltet kører i den kommende weekend i amerikanske Austin.


Eksperter om Magnussen-tweets: En del af hans strategi

Spekulationerne omkring Renault-køreren Kevin Magnussens fremtid i Formel 1 er for alvor begyndt at tage til.

I sidste uge annoncerede holdet, at et af de to sæder i næste sæson går til tyskeren Nico Hülkenberg, og tirsdag slog Magnussen selv fast, at han regner med en fremtid i Formel 1.

- Jeg føler mig overbevist om, at min fremtid er i Formel 1, og der må ikke være tvivl om, at jeg har intentioner om at blive hos Renault i mange år, hvis jeg får muligheden, skrev Magnussen på Twitter og tilføjede, at han er ved at være utålmodig.

Ifølge Bo Baltzer Nielsen, der er sportschef i Dansk Automobil Sports Union, er Magnussens skriverier på Twitter en del af et strategisk spil.

- Jeg kan forestille mig, at det er for at fortælle omverden, at han har flere muligheder, og at han presser på ad den vej for at få en afgørelse hos Renault.

- Der foregår en masse spin i de situationer, hvor kørere melder ud, at de er i spil hos ...ingen tvivl om, at Kevin har talentet og farten til at være i Formel 1. Det, han har manglet igennem sæsonen, og til dels også i sin tid hos McLaren, er at løfte sit bundniveau og præstere over en hel sæson, siger Jens Hansen.

Ifølge Formel 1-kommentatoren har Kevin Magnussen stadig en mulighed for at blive hos Renault. Men det er heller ikke utænkeligt, at Force India, Williams eller Haas kommer til at tilbyde danskeren et sæde.

- Fremtiden er i et eller andet omfang uafklaret hos alle fire teams. Og Kevin har et godt navn hos teamcheferne hos alle fire teams. De ved, hvad han står for. Det udslagsgivende er, om han præsterer i de næste løb.

Bo Baltzer Nielsen er også optimistisk omkring Magnussens fremtid.

- Jeg tror stadig, han har gode kort på hånden. Han er stadig en ung kører. Nu har han noget erfaring, og indimellem viser han virkelig stort talent. Han er i spillet blandt de seriøse kandidater til at sæde i Formel 1, siger han.

Næste løb køres den kommende søndag i USA.

Kilde: Ritzau

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14