23948sdkhjf

Det 14. bilhus er i hus

Bjarne Nielsen A/S overtager Viggo Petersen - Volvo i Køge, og flytter Ford.
BILSALG Den 1. november 2016 overtager den ekspanderende bilkoncern Bjarne Nielsen A/S aktiviteterne og forhandlingen af Volvo hos Viggo Petersen A/S i Køge. Bjarne Nielsen A/S fortsætter med autoriseret salg og service af Volvo - og udvider forretningen med salg og service af Ford, så snart en mindre ombygning står klar.

Bjarne Nielsen A/S har indgået aftale med Viggo Petersen Auto A/S i Køge om en overtagelse af forhandlingen af Volvo samt køb af ejendommen på Tangmosevej. Med i aftalen følger bilhusets 14 medarbejdere.

- Tiden var inde til, at nye kræfter kunne tage over. Med salget til Bjarne Nielsen A/S var det vigtigt for mig, at forretningen kunne videreføres og udvikles på den rigtige måde og dette til gavn for mine dygtige medarbejdere, for Volvo og ikke mindst for vores mange trofaste kunder, udtaler Viggo Petersen.

Aftalen er ifølge en pressemeddelelse til glæde for begge parter, og giver Bjarne Nielsen A/S mulighed for at skabe et kombineret Ford- og Volvo-bilhus på Tangmosevej i Køge. Umiddelbart efter overtagelsen påbegyndes en mindre ombygning, således at de to bilhuse kan flytte under samme tag i løbet af foråret.

Flytter Ford

- Jeg er rigtig glad for denne aftale og for samtidig at kunne byde 14 nye kolleger velkommen til Bjarne Nielsen. Dette giver os en enestående mulighed for, at skabe et fantastisk bilhus i en by som Køge, der i dag oplever en utrolig spændende vækst. At vi nu får mulighed for at udvide vores Volvo-aktiviteter syd for København, passer os rigtig godt. Volvo er allerede repræsenteret i vores bilhuse i Herning og Esbjerg, og er i stor vækst. Derudover vil det give os mulighed for, at flytte vores Ford-bilhus på Falkevej 33 over i nye og mere præsentable rammer, som er mere tidssvarende og matcher en moderne Ford-forretning anno 2017, udtaler Michael Stig Nielsen, adm. direktør i Bjarne Nielsen A/S.

Seks bilmærker

Bjarne Nielsen A/S omfatter, med overtagelsen af Viggo Petersen Auto A/S, 14 bilhuse på tværs af landet og beskæftiger dagligt over 330 medarbejdere.

Bilkædens 14 bilhuse er fordelt i byerne Ringkøbing, Herning, Holstebro, Skive, to i Esbjerg, Roskilde, Lyngby, Birkerød, Hørsholm, Frederikssund, Hillerød og to i Køge og forhandler bilmærkerne Ford, Volvo, Renault, Dacia, Kia og Mazda.

- Med det nye bilhus i Køge kan vi give vores medarbejder de rigtige rammer at arbejde i, i bestræbelserne på at udbygge stærke kunderelationer syd for København, skabe gode kundeoplevelser og samtidig tilsikre vores kunder et højt serviceniveau, udtaler Michael Stig Nielsen.

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som består af detailkæden Bjarne Nielsen A/S, Bilernes Hus i Silkeborg samt leasingselskabet Leasing.dk.

Mere om Bjarne Nielsen A/S på www.bn.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188