23948sdkhjf

Kør Formel 1 på Fyn

Hos virksomheden Schmiedmann i Odense kan man i den her uge tage en tur i en F1-simulator. Bilen ankom i går og kører frem til fredag.
FART Hvis man er vild med Formel 1, men man alligevel tænker, at PlayStation-udgaven er en tand for kedelig, så kan man måske overveje at slå et smut forbi Odense i løbet af denne uge. Her holder Schmiedmann, som har specialiseret sig i reservedele til og tuning og styling af BMW-biler, åbent for gæster, og de gør det med en ægte Formel 1 simulator i 1:1-størrelse. Det er Schmiedmanns tyske leverandør af reservedele Vierol, der har stillet simulatoren til rådighed.

Vil man ud at køre kan det ske fra i dag, onsdag og til og med fredag den 14/10 2016. Helt konkret kommer man til at køre rundt på Hockenheimring i Tyskland.

Oprindelig lå der et campingvogn-center i den 150 meter lange bygning, som i dag udgør Schmiedmann Odense. Men krisen betød, at centret måtte lukke, og så slog Martin Thorup Andresen til. Afdelingen blev bygget op, så den er delt op i et klinisk-udseende værksted, en salgsafdeling, kontorer, kundeområde og så et lager. Alt sammen adskilt af glas, som er med til at sikre, at man med lidt god vilje kan kigge fra lageret i den ene ende af bygningen og til værkstedet i den anden ende. Derfor har virksomheden god plads til forskellige arrangementer, herunder Formel 1-raceren.

Simulatoren gasser op på Herluf Trolles Vej 15 -5220 Odense SØ.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156