23948sdkhjf

Award show søger vindere

Der er åbnet for indstilling af branchevirksomheder, biler og andet til Auto Awards 2016 indtil 29. september.
BRANCHETRÆF Arrangørerne er ved at varme op til den spektakulære prisuddeling Auto Awards 2016, som løber af stablen 22. november 2016 i København. Der skal findes vindere i 20 kategorier, vurderet af en jury bestående af 18 fremtrædende personer lige fra kendte branchefolk, motorjournalister, redaktører, specialister, bileksperter med mere.

Udvælgelsen af de endelige vindere foretages blandt de nominerede på baggrund af juryens stemmer samt autobranchens stemmer og publikums stemmer afgivet på autoawards.dk - de tre parters stemmer vægter med en tredjedel hver.

Det statsautoriserede revisionsfirma Christensen & Kjærulff sikrer, at alt optælles og offentliggør alle de nominerede i de 20 kategorier den 5. oktober. Vinderne præsenteres først på selve show-aftenen den 22. november 2016.
Her er alle Award-datoerne
29. september: Sidste frist for indstillinger til Auto Awards 2016.
5. oktober: Offentliggørelse af de nominerede i alle kategorier. Autoawards.dk åben for at alle kan stemme på de nominerede.
16. november: Offentlig afstemning slutter.
20. november: Sidste frist for tilmelding til Awardshow + middag.
22. november kl. 18.00: Awardshow og prisuddeling.

Arrangør af Auto Awards, Sean Fitzgerald Coard fra Goodwill Media, udtaler, at Auto Awards atter i år - for anden gang - bliver en stor begivenhed for alle i autobranchen.

- Vi bruger lang tid på at sammensætte en bred jury, planlægge den store begivenhed og få alle tråde til at gå op i en højere enhed. Jury-medlemmerne for 2016 er for en stor dels vedkommende kompetente gengangere fra sidste år, men der er også udskiftet til personligheder med en masse frisk hjerteblod og autobranchen. De repræsenterer alle en kvalificeret tilgang til branchen med forskellig erhvervs-, produkt- og livserfaring samt faglighed, der skaber de rette rammer for udvælgelsen af dette års nominerede for 2016, siger Sean Fitzgerald Coard.

Frem til og med torsdag den 29. september 2016 kan man som virksomhed indstille til nomineringer i de 20 kategorier på autoawards.dk.

Monique og surprises

Konferencier Lars Herlow vil på selve kårings-aftenen igen være klar i sit stiveste puds og svinge taktstokken for Auto Awards 2016 til tonerne af jubelbrøl og klapsalver. Der vil være produceret et oplevelsesrigt show, og den smukke, dygtige sangerinde Monique optræder med klassikere, vi alle har hørt i bilradioen.

- Og mon ikke der også er et par surprises i løbet af aftenen, siger Sean Fitzgerald Coard.

Efter aftenens award prisuddeling vil der være Award Networking After Party.


De 20 Kategorierne for 2016
ÅRETS NYVOGNSFORHANDLER
ÅRETS BRUGTVOGNSFORHANDLER
ÅRETS VÆRKSTED
ÅRETS KAROSSERIVÆRKSTED
ÅRETS SYNSHAL
ÅRETS PRODUKT
ÅRETS MARKEDSFØRINGSKAMPAGNE
ÅRETS ÅBENT HUS
ÅRETS LEVERANDØR
ÅRETS TILTAG
ÅRETS FORSIKRINGSSELSKAB
ÅRETS NYHED
ÅRETS BILMÆRKE
ÅRETS FAMILIEBIL
ÅRETS MANDEBIL
ÅRETS KVINDEBIL
ÅRETS FIRMABIL
ÅRETS MILJØBIL
ÅRETS VAREVOGN
ÅRETS BRUGTVOGN

I følgende kategorier vil det kun være Jury, samt bil- & autobrancherelaterede stemmer, der giver udfaldet af vinderne:
ÅRETS PRODUKT
ÅRETS LEVERANDØR
ÅRETS FORSIKRINGSSELSKAB
ÅRETS NYHED
Indstilling til nominerede kan foretages indtil 29. september på autoawards.dk HER

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078