23948sdkhjf

T. Hansen på opkøb

Med overtagelsen af Krogslund Autodele bliver T. Hansen landets største universal distributør, som også vil servicere den professionelle del af autobranchen.
AUTOGROSSIST Krogslund Autodele, som blev stiftet i 1990, bliver fremover en del af T. Hansen Gruppen. Krogslund Autodele er i dag repræsenteret i fem danske byer. T. Hansen skriver i en pressemeddelelse, at Krogslund Autodele passer perfekt ind i T. Hansen Gruppen, som således kommer til at stå endnu stærkere i den danske autobranche.

- Med købet udvider vi vores forretnings-platform, dette sideløbende med vores igangværende forretnings-udbygning, som skal gøre os til landets første og største universal distributør i den danske autobranche, lyder det fra T. Hansen - og AD Danmark A/S' - ejer, Bent Jensen.

Landets største universal distributør

T. Hansen blev i foråret medlem af verdens største netværksgruppe inden for den frie del af autobranchens eftermarked; ADI International. Således opbygger den danske virksomhed sin nye AD Danmark Division over de kommende år. En B2B tillægs-platform, som dermed gør hele T. Hansen Gruppen til landets største universal distributør.

- Vi glæder os til at blive en del af T. Hansen Gruppen. Det er aftalt, at vi også fremover opererer under det eksisterende navn, blot med en stærk ny ejer, hvilket også giver os de ekstra økonomiske kræfter til at komme endnu længere, lyder det fra Doris Jensen fra Krogslund Autodele, som ligeledes glæder sig til at kunne tilbyde kunderne flere interessante produkter, ikke mindst efter T. Hansen Gruppens internationale opkobling, og dermed forbundet adgang til nogle af verdens største leverandører til autobranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125