23948sdkhjf

Bilforhandler smadret

32-årig smadrede biler for en million kroner hos bilforhandler i Aarhus.
HÆRVÆRK En 32-årig mand fra Brabrand blev i sidste uge fængslet for at smadre biler og vinduesruder for over en million kroner hos Nellemann Automobiler på i Viby ved Aarhus. To medgerningsmænd er fortsat på fri fod.

Hærværket er af nærmest hidtil uset omfang: 35 facaderuder er blevet knust, og 12 biler har også fået en hård medfart, skriver Aarhus Stiftstidende.

Ifølge Østjyllands Politi beløber skaderne sig til over en million kroner.

Hærværket har fundet sted hele vejen rundt om bygningen, hvor gerningsmændene tilsyneladende har benyttet sten fra den nærliggende jernbane som kasteskyts mod vinduerne. Desuden er der blevet hoppet på bilerne.

Bilhusets direktør, Jørgen Gravgaard, står helt uforstående overfor det omfangsrige hærværk, der har fået hans butik til at ligne en ruin.

- Vi er uforstående og kede af det, der er sket. Vi stoler fuldt og fast på, at politiet nok skal komme til bunds i sagen, siger han til avisen.

Den 32-årige mand blev anholdt torsdag sidste uge på sin bopæl i Brabrand og er fængslet frem til 9. september.

Nellemann Automobiler gennemgik i 2007 en større ombygning med helt nyt indskrivningsområde og en udvidelse af kapaciteten på værkstedet. Nellemann har haft denne afdeling i Århus siden 1. juli 2003, og sælger Kia, Nissan og Ford, som huset i øvrigt har forhandlet i over 25 år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093