23948sdkhjf

Eksklusiv aftale om vintage-lak på plads

Den store sammenslutning af veteranbiler FIVA har valgt Glasurit som partner, når det handler om at vedligeholde lakken på aldrende biler i den store organisation.
VETERANER Med to millioner medlemmer og et tæt samarbejde med UNESCO, FN’s organisation for verdensarv, er FIVA ikke en hvilken som helst veteranbilsklub. FIVA står for Fédération Internationale des Véhicules Anciens og blev grundlagt 1966 i Paris. I dag repræsenterer FIVA omkring to millioner veteranbilsejere fra 65 lande over hele verden. Derfor er der også lidt af en aftale, som lakproducenten Glasurit landede for nyligt med FIVA, hvor Glasurit fremover stiller sine tekniske rådgivere til rådighed på alle lakrelaterede områder.

Samarbejdet er ifølge FIVA relevant, fordi en af organisationens hovedinteresser omfatter bevarelse og vedligeholdelse af veteranbilerne, hvilket er en vigtig del af kulturarven. Et andet fokusområde for FIVA er at videreudvikle globale standarder. Veteranbilsmarkedet er steget betydeligt de seneste år, og ensartede kvalitetsstandarder vil bidrage til den bedst mulige vurdering og restaurering af veteranbiler.

100-års erfaring
Glasurit er en af verdens førende eksperter inden for autolak med over 100 års erfaring og har i mange år engageret sig i vedligeholdelse af veteranbiler. Glasurit tilbyder lak til veteranbiler og professionel support til veteranbilsentusiaster gennem sin Classic Car Colors-service. På den hjemmeside kan brugere ikke kun finde fakta om lak og autolakering, de har også adgang til verdens største database over lak til veteranbiler, Color Online.

De kompetencer og Glasurits store engagement overbeviste FIVA om, at de havde fundet den rette partner til lakopgaven. Den nye aftaler betyder, at foreningens to millioner medlemmer og de mange millioner bilejere, som besøger FIVA’s hjemmeside, i fremtiden har adgang til Glasurits lakkompetence, farve-database og netværk af specialiserede værksteder gennem FIVA’s hjemmeside.

- Vi stræber efter at yde professionel support. Den verdensomspændende integration af Glasurits ekspertise er en milepæl for rådgivning inden for lak til veteranbiler, udtaler Jürgen Book, som er leder af Process Management i BASF’s Coatings afdeling i en fælles pressemeddelelse.

Jürgen Book er selv veteranbilsentusiast og deltog i udviklingen af Classic Car Colors. Det nye partnerskab med FIVA er til stor gavn for de Glasurit-værksteder, som også har specialiseret sig i reparation og lakering af veteranbiler. Som medlemmer i netværket vil værkstederne få øget sin synlighed, hvilket kan hjælpe til at nå ud til nye kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11