23948sdkhjf

Samarbejde sætter strøm til signaturen

Ud med papir og kuglepen. Biltorvet A/S og Penneo ApS gør det snart muligt at underskrive dokumenter digitalt i AutoDesktop via NemID.
LETTERE Nemme digitale løsninger, der hjælper bilforhandlerne i hverdagen, bliver i stigende grad brugt i autobranchen. Et samarbejde mellem Biltorvet A/S og det danske firma Penneo ApS vil fra efteråret gøre det muligt at underskrive slutsedler, serviceaftaler, lejekontrakter og andre dokumenter i bilforhandlernes elektroniske arbejdsværktøj, AutoDesktop.

I dag understøtter nogle af Biltorvet A/S’ eksisterende samarbejdspartnere allerede digital signatur. Planen er, at alle billån og leasingaftaler på sigt skal kunne underskrives digitalt i AutoDesktop.

- Vi håber, at vi med dette nye tiltag kan sætte endnu mere fart på digitaliseringen af den danske autobranche, og ikke mindst også hjælpe vores samarbejdspartnere med at forbedre deres digitale processer, siger Claus Nyboe, administrerende direktør i Biltorvet A/S.

I dag underskrives alle dokumenter ude hos bilforhandlerne på papir med kuglepen, hvilket i de fleste tilfælde kræver, at kunden er fysisk tilstede. Med den nye digitale løsning bliver det muligt for forhandleren at uploade og sende relevante dokumenter direkte til kunden elektronisk fra AutoDesktop. Kunden modtager efterfølgende en mail, hvor han eller hun kan underskrive det tilsendte dokument med NemID. Den digitale løsning, som Penneo tilbyder, sørger selv for, at alle dokumenterne underskrives i den korrekte rækkefølge. Når alle har underskrevet dokumenterne, modtager forhandleren de underskrevne dokumenter retur.

- Digital signatur i AutoDesktop er et stort fremskridt, som vi glæder os til at tilbyde vores kunder. Ikke alene sparer det tid og papir, det øger også sikkerheden. Mange synes, at det er besværligt med alt det papir, der skal underskrives og opbevares fysisk – men med digital signatur kan man i stedet opbevare alle dokumenterne elektronisk og underskrive dem derhjemme på sin PC, telefon eller tablet, uddyber Claus Nyboe.

500 kunder på tre år

DF-Faktatekst løs: Danske Penneo ApS fra 2013 blev startet ud fra visionen om at give folk mulighed for at underskrive dokumenter elektronisk på en nem, hurtig og sikker måde. Penneo ApS har allerede mere end 500 kunder, herunder Biltorvet, Børsen, Krifa, Telia m.fl.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126