23948sdkhjf

Sidste lak-DM i Silkeborg

Teknisk skole i Silkeborg afholder DM for autolakerere for sidste gang. Næste år venter konkurrencen DM i Skills i Aalborg.
DM Den 29. juni til 1. juli afholdes DM i autolakering og karrosseriteknik for sidste gang på Teknisk Skole Silkeborg. Det foregår som et samarbejde mellem Autobranchen Danmark og Malerforbundet Danmark. Her skal 12 autolakerer og 6 karrosseriteknikere dyste om at blive Danmarks bedste og dermed vinde chancen for at deltage til næste års DM i Skills. Det er håndværket, der er i fokus, når deltagerne træder indenfor dørene på den første konkurrencedag.

- De opgaver, deltagerne skal løse, stiller høje krav. De kommer til at vise, at de mestrer deres håndværk til fulde, fortæller uddannelsesleder Jesper Vang Falkenberg. Han glæder sig til tre hektiske dage fyldt med godt håndværk.

- Det er altid spændende med et mesterskab, i år er det ekstra spændende, fordi vi skal have fundet deltagere til næste års Skills konkurrencer. Vi er så glade for og stolte af, at fagene nu er en del af konkurrencefagene til næste års DM i Skills, forklarer han.

Konkurrence tiltrækker ikke blot deltagere fra Danmark, men repræsentanter for bilbranchen fra ind- og udland.

- Alle der møder op under DM har en ting tilfældes, de interesser sig for biler. Med sponsorer som Toyota, FTZ, Lakexperten, Migratronic, Sika, LakGruppen, MFF, Förch og Car-O-Liner for at nævne nogle få er der rig mulighed for at møde folk fra branchen og få en snak om den fælles interesse for biler, fortæller uddannelseslederen.

- Det bliver tre forrygende dage med dygtige håndværkere, som kæmper om at blive Danmarks dygtigste. Og så er der rig mulighed for at møde andre branchefolk, lærere og elever for autouddannelserne på Teknisk Skole Silkeborg, fortæller Jesper Vang Falkenberg, der håber, at folk, der deler interessen for biler og godt håndværk har lyst til at kigge forbi på konkurrencedagene.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11