23948sdkhjf

Nordjysk autolakerer kører ny chef i stilling

Sundholmens Autolakering har rundet de 65 år med masser af lakopgaver i Nørresundby. Ny mand i spidsen køres i stilling.
GENERATION Ralph Markholm har som tredje generation hos Sundholmens Autolakering, der ligger i Nørresundby nord for Aalborg, kørt virksomheden sikkert videre i flere år, så lakererfirmaet nu har rundet de 65 år. Men det er svært at få tiden til at slå til, og derfor valgte den nordjyske lakmand for et par år siden at ansætte Jeppe Huus Sørensen, der samtidig blev medejer af virksomheden.

Det har skubbet på i forhold til en nødvendig udvidelse af de opgaver, som virksomheden kan udføre. Ralph Markholm uddyber:

- Det kan være alt fra trucks, lifte, palleløftere og så videre, som egner sig til en unik Highend finish på højde med luksusbiler. Vi kan med vores mange års erfaring efterhånden lakere det meste, siger Ralph Markholm.

Miljøhensyn vigtigt
Sundsholmens Autolakering er ISO 9001-certificeret og medlem af Autobranchen Danmark. Og så har virksomheden opnået den eftertragtede grønne smiley fra Arbejdstilsynet.

- Arbejdsmiljøet er helt afgørende, ikke mindst for medarbejderne. De er med til at sikre, at der ikke springes over, hvor gærdet er lavest, når det kommer til miljø og sikkerhedspolitik, siger Ralph Markholm.

Ud over de to ejere Ralf Markholm og Jeppe Huus Sørensen, er der også ansat en svend, en arbejdsmand og en enkelt lærling i firmaet i Nørresundby. Sundsholmens Autolakering lakerer bilmærker som eksempelvis Mercedes-Benz, Volvo og Toyota, og for at kunne leve op til de høje krav fra producenterne, er det afgørende, at autolakereren har et godt, anerkendt og ikke mindst godkendt lakmærke på hylden.

Man kommer heller ikke uden om Lak & Know-how netværket, når man taler om Sundsholmens Autolakering og dermed heller ikke deres lakleverandør Baden-Jensen A/S, som igennem flere år har leveret lak til lakereriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126