23948sdkhjf

DBFU-klage: Formand afviser at kommentere sagen

FDM-direktør Thomas Møller Thomsen opfordrer DBFU til at komme med i Ankenævn for biler.
SVAR DBFU fremførte blandt andet sin kritik af Ankenævn for biler – bilklage.dk i Motor-magasinet over flere udgaver af avisen i august 2015, men blev dengang pure afvist af formanden for ankenævnets forretningsudvalg, FDM-direktør Thomas Møller Thomsen. Og han gentager nu sin afvisning.

- Som formand for forretningsudvalget kan jeg ikke kommentere enkeltsager, og det tror jeg heller ikke, at dommerformanden (retspræsident Steen Friis Nielsen, red.) vil. Han vil givet henvise til, at der er truffet en afgørelse i sagen.

- DBFU har en stående invitation til at komme med i kredsen bag ankenævnet på linje med den seriøse del af autobranchen (Bilbranchen, Dansk Bilbrancheråd og AutoBranchen Danmark, red.), så de hermed kan påvirke udviklingen af nævnet, men det har de ikke ønsket, siger Thomas Møller Thomsen til Motor-magasinet.

Han vil heller ikke kommentere den konkrete kritik fra DBFU af den enkelte sagkyndige.

- Ankenævnet benytter et korps af syns- og skønsmænd – og vi ser på listen med jævne mellemrum, hvem der skal kobles fra og til, siger Thomas Møller Thomsen, der mener, at ankenævnet fungerer tilfredsstillende.

Læs artiklen om fejlafgørelsen her på dette link.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203