23948sdkhjf

De vandt en tur til Le Mans

Rune Ravn Gulstad og Ole Just Nielsen blev de heldige vindere i Motor-magasinets konkurrence.
RACERTUR Tæt ved 100 autobranchefolk deltog i Motor-magasinets Le Mans konkurrence, som løb i slutningen af april og maj.

Alle svarede rigtigt på spørgsmålet: ”For hvilken dansk autoforhandlers team kører Danmarks første kvindelige Le Mans-deltager, Christina Nielsen? - nemlig ”Formula Racing”.

Men der var kun to heldige vindere af præmien fra Grand Prix Tours, nemlig telt, feltseng og entrébilletter for to personer til alle dage af Le Mans løbet midt i juni.

Den ene vinder er Ole Just Nielsen, Special Cars i Ebeltoft. Den 74-årige Ole Just Nielsen er i dag pensionist, men drev tidligere et firma, som blandt andet importerede Lupo til Danmark. Ole Just Nielsen, som i dag følger med i autobranchen som fast abonnent på Motor-magasinet, er dog selv i Spanien under Le Mans, så det bliver hans søn Jakob Just, Århus, der bliver den glade bruger af Le Mans opholdet. Jakob Just har tidligere solgt både Opel, Ford og Peugeot biler hos flere bilforhandlere i Århus.

Den anden vinder er 33-årige Rune Ravn Gulstad, Denckers Autolakering i Aalborg, der således oplever Le Mans for første gang. Han skal afsted sammen med sin kammerat fra læretiden, Jørgen Sørensen, der i dag driver J. S. Lakering i Hobro.

- Jeg glæder mig helt vildt meget og blev virkelig overrasket over at have vundet turen. Jeg følger meget med i motorsport og ser frem til at være på pletten ”live”, når de mange danskere i GT-klassen skal køre. Formula Racing gør det godt med nu også velkørende Christina Nielsen som første danske kvinde - og så har Jan Magnussen altid været min helt, siger Rune Ravn Gulstad.

Han har ikke selv kørt motorsport - bortset fra udlejningsgokart. I forvejen har han netop i år selv bestilt sin første rejse til et Formel 1 løb i belgiske Spa, fordi Kevin Magnussen kører med i serien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125