23948sdkhjf

Stor relancering af bilportal på vej

Biltorvet.dk får til sommer en overhaling med nye funktioner til blandt andet finansieringsberegning.
REDESIGN Biltorvet.dk er i gang med et større værkstedsbesøg, der betyder, at bilportalen i sensommeren bliver relanceret. Det betyder foruden et nyt design en række nye redskaber til både de forhandlere, der bruger sitet til at trække kunder til brugtvognsafdelingen, men også de brugere, som søger bil på siden. Det fortalte Rasmus Pallesen, der er konsulent hos Biltorvet. Han er en af dem, der står for relanceringen.

- Vores primære mål med den her relancering er, at vi vil øge konverteringen, så I , forhandlere, får flere kunder trukket over fra Biltorvet end tidligere. Vi har næsten en kvart million brugere hver måned, men der bliver i gåseøjne kun solgt 23.000 biler i samme periode. Det er de mange tusinde potentielle kunder, vi meget gerne vil tættere på, sagde Rasmus Pallesen på Biltorvets Årsdag 2016, der i år blev afholdt i Middelfart på Fyn.

I optakt til relanceringen, som Biltorvet forventer vil være gennemført i august, har portalen lavet en undersøgelse. I den svarer 57 procent ”ja” på spørgsmålet om, hvorvidt de inden for de næste tre måneder vil købe en bil.

- Vi kan samtidig se, at 44 procent af vores brugere tilgår siden på en mobilenhed. Derfor bliver det nye site responsivt, så indholdet er nøjagtig ens på alle typer af devices. Vi vil også højere grad kunne lave brugertilpasset indhold, hvilket annonceringsmæssigt også gør portalen mere brugbar for de forhandlere, som vil intensivere, fortalte Rasmus Pallesen.

Den store lommeregner
En anden efterspørgsel, som Biltorvet mærker fra brugerne, er muligheden for at lave multisøgninger, så man nemmere kan stille en Volkswagen Passat op mod en Ford Mondeo. Samtidig vil Biltorvet også lave en finansieringsberegner, så både forhandlere og brugere lettere kan få overblik over, hvordan bilen skal finansieres.

- Det skal være nemmere at danne sig et overblik over engro-priser, med og uden afgifter og så videre. Det vil blive tilpasset til hver enkelt bilmodel, så både forhandlere og brugere hurtigere danner sig et overblik, forklarede Rasmus Pallesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094