23948sdkhjf

Avis udvider flåde af elbiler

Selskabet har købt 200 fabriksnye BMW i3 elbiler med navigation, som kan leveres henover sommeren 2016.
ELBILER Med en ny kæmpeordre udvider Avis Biludlejning sin flåde af elbiler. Langtidsleje af elbiler i Danmark er eksploderet. Det kan biludlejningsselskabet Avis berette om. Virksomheder, offentlige institutioner og privatpersoner efterspørger i stigende grad den miljøvenlige transport til lav månedlig ydelse, og det giver travlhed rundt om på selskabets danske udlejningsstationer.

- De seneste år har vi været i det absolutte førersæde, når det kommer til udlejning af elbiler i Danmark, siger Scandinavian Commercial Director hos Avis Biludlejning Lars Dissing, og fortsætter:

- Nu udvider vi igen vores store elbilflåde med flere hundrede fabriksnye udgaver af den populære BMW i3. Det er en bil som vi har fået mange forespørgsler på. Det har vi lyttet til, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder det de ønsker.

Avis Biludlejning oplever allerede nu interesse for de mange nye elbiler, og forhåndsreservationerne er begyndt at tikke ind. Derfor har Lars Dissing også en god mavefornemmelse med henblik på, at alle de nye BMW i3 kører på de danske veje i løbet af 2016.

- Jeg er overbevist om, at særligt offentlige institutioner og virksomheder, fortsat vil se fordelene ved at bruge elbilen som en sund økonomisk og miljøvenlig transportløsning. Med vores seneste indkøb tager vi dermed endnu et vigtigt skridt på vejen mod elbilens gennembrud i Danmark. Månedsprisen vil være på 3.560 kr. inkl. forsikring, og uden nogen form for forudbetaling, for det skal stadig være attraktivt økonomisk at køre elbil på trods af de nye afgifter, fastslår Lars Dissing.

De nye elbiler til udlejning kommer alle med 18,8 kWh batteri, automatgear, Bluetooth, varmepumpe, klimaanlæg, dækmonitor, sædevarme, navigation business samt komfort pakke Advanced. BMW i3 giver mulighed for fuldelektrisk kørsel på op til 160 km. pr. opladning, så man kan nyde den imponerende rækkevidde og de dynamiske køreegenskaber, og den nærmest helt lydløse køreoplevelse. bauer
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156