23948sdkhjf

Nissens blev årets leverandør hos AD

Ved det årlige AD International topmøde i Mechelen i Belgien den 20. april modtog danske Nissens prisen som årets leverandør hos AD International.
HÆDER Prisen gives på grundlag af leverandørens evaluering på tværs af medlemslandene og fokuserer blandt andet på leverandørens resultater på områder som produktkvalitet, logistik og markedsføring.

Fra en ydmyg start i november 2008, da AD International og Nissens startede deres partnerskab, til hovedscenen på AD Internationals topmøde i Mechelen i Aaril 2016.

7,5 år efter Nissens blev en del af de velkendte leverandører i den multinationalt samarbejdende gruppe af grossister modtog Nissens den højeste æresbevisning - årets leverandør. En udmærkelse, som blev modtaget af en ydmyg og beæret CEO for Nissens, Mikkel Krogslund Andersen, og Nissens salgsdirektør, Anja Thomsen.

- Vi er meget taknemmelige for at modtage denne pris. AD International er en af vores vigtigste partnere, og det at blive anerkendt på en sådan måde er en stor ære. Det omfattende netværk af meget professionelle partnere og distributører samt producenter i verdensklasse, der forsyner netværket, giver en klar idé om, hvad gruppen repræsenterer. Det er eliten i eftermarkedet. At blive valgt som årets leverandør er en enorm anerkendelse, og vi vil gerne takke AD International for denne pris. Samtidigt,er det at have opnået prisen ikke det samme som at have nået toppen. Med prisen følger et ansvar for fortsat at forbedre resultaterne – et ansvar vi er klar til at påtage os, siger Anja Thomsen .

Engagement betaler sig

Siden den ydmyge start som et kølerværksted i 1921, er Nissens vokset til at blive en af de førende producenter inden for AC- og EC-eftermarkedet. Virksomheden har oplevet en stabil organisk vækst, som er baseret på en klar strategi og engagement og arbejder løbende på at forbedre udvalg, kvalitet og logistik. Nissens slogan lyder ”Delivering the Difference”, som, ifølge Anja Thomsen, vedrører alle aspekter af virksomheden og danner grundlaget for fremtidig vækst.

Vi har udtænkt en strategi, som ikke blot fokuserer på at øge salget, men også gør os mere effektive, forenkler processer og øger fleksibilitet, og som dermed gør alting lettere for vores partnere. Samtidigt har vi holdt fokus på det, vi altid har været gode til – AC- og EC-løsninger. Vi er dedikerede til dette område, og løfter det altid mod højere niveauer. Det har været hårdt arbejde, men når du præsterer internt, går udbyttet videre til dine kunder. Det er hele essensen, når vi siger ”Delivering the Difference” hos Nissens, og hvorfor jeg mener, at vi står i den position, som vi gør nu – som Årets leverandør hos AD International, forklarer Anja Thomsen.

En leder af eftermarkedet

AD International er en af de førende udbydere af tjenester, der understøtter professionelle værksteder med en bred vifte af dele, produkter, værktøjer og udstyr. Med 33 partnere, der dækker 22 lande og 500 distributører, er AD International et førende grossistsamarbejde, der positionerer sig som en væsentlig drivkraft inden for distributionen af reservedele. Og med nogle af de største og mest dominerende leverandører i netværket er tildelingen af AD Internationals pris som Årets leverandør en endnu større anerkendelse, oplyser NIssens.

- Vi vil være de bedste til det vi laver, og mens vi er meget ydmyge og beærede, er vi slet ikke færdige. Gennem det sidste år steg vores omsætning i forhold til ADI med 26 procent, og vi ser store muligheder i at udvide partnerskabet med ADI yderligere. Vi arbejder løbende på at skabe et bedre, stærkere og mere adræt Nissens. Vi ønsker at skabe de bedste løsninger til eftermarkedet og levere den forskel, som ikke bare gør os bedre, men hele eftermarkedet bedre. Vi ønsker at tage føringen og mindske afstanden mellem OE og det uafhængige eftermarked – og vi mener, at vi er godt på vej, konkluderer Anja Thomsen.

Nissens A/S

Siden 1921 har Nissens udviklet, fremstillet og leveret en bred vifte af aircondition- og motorkølings-løsninger til det uafhængige eftermarked i bilindustrien verden over. I dag beskæftiger Nissens mere end 1000 medarbejdere på tværs af kloden.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187