23948sdkhjf

Magnussen vippet af pinden hos Renault

Renaults nye russiske testkører Sergej Sirotkin får Kevin Magnussens sæde forud for kommende Grandprix-træning.
FORMEL 1 Kevin Magnussen kommer ikke i aktion for Renault i fredagens frie morgentræning før weekendens Formel 1-grandprix i Sotji.

Den 23-årige dansker må aflevere førersædet i sin Renault-racer til den tre år yngre russer Sergej Sirotkin. Renault har netop indgået en kontrakt med Sirotkin, der er ny testkører for det franske team.

- Sergej er en af de mest lovende juniorkørere, så det er stort for os, at han er blevet en del af Renault, siger løbsdirektør Cédric Vasseur til teamets hjemmeside og tilføjer:

- Vi kunne se, at han var den mest lovende rookie i sidste sæson i GP2, hvor han vandt et løb og fik flere podieplaceringer, og i 2016 kan han meget vel kæmpe med om titlen,

Løbsdirektøren nævner, at Sergej Sirotkin allerede har kørt på banen sidste år i Sotji i GP2-serien, og derfor føler han sig overbevist om, at russeren vil gøre det godt i Kevin Magnussens bil. Søndagens grandprix i Sotji er sæsonens fjerde. Magnussen og Renault-teamet mangler endnu at score de første VM-point efter holdets comeback til motorsportens kongeklasse.

Kilde: Ritzau

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172