23948sdkhjf

Brancheforening bakker kritik op

Også AutoBranchen Danmark skoser Autobutler.
VÆRKSTEDSPORTAL - Vi har rigtigt mange medlemmer, som har problemer med, at de ufrivilligt sættes i ramme under Autobutler, og sådan er det stadigvæk. Det er utilfredsstillende, udaler Lisa Sandager Ramlow, kommunikationschef hos AutoBranchen Danmark.

- Enten er man med i Autobutler konceptet eller også er man ikke. Autobutler skal lade være med at sætte værksteder i en forkert ramme, når de ikke har meldt sig til, tilføjer Lisa Sandager Ramlow.

Hendes udtalelse kommer i kølvandet på Motor-magasinets omtale i sidste uge af Autogården Harndrup på Fyn, hvor indehaver Claus Lund betegner det som forkasteligt, at et af de øverste søgeresultater på det fynske værksted på Google er en side på autobutler.dk, hvor værkstedet står omtalt - dog med angivelsen: Dette værksted er endnu ikke en del af autobutler.dk, idet Claus Lund betegner sig selv som ”dyb modstander” af Autobutler.

Hos Autogården Harndrups brancheforening, Dansk Bilbrancheråd, oplyser direktør Erik S. Rasmussen, at ”mange værksteder, der ikke er tilknyttet autobutler.dk, alligevel fremstår, så forbrugerne får det indtryk, at de er med”. Det mener Dansk Bilbrancheråd er en overtrædelse af markedsføringsloven, men foreningen har dog af økonomiske hensyn for tiden fravalgt at forfølge sagen retsligt.

Afviser kritik

Hos Autobutler afviser Christian Legêne, adm. direktør for autobutler.dk, kritikken.

- Modsat mange af de andre websites har vi valgt at gøre det let for værkstederne at redigere eller slette deres info. Det kræver blot et enkelt klik på en knap. Vi forstår derfor ikke kritikken, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157