23948sdkhjf

Arne Holm retur

”Sjællands bedste varevognssælger” vender hjem til Andersen & Martini.
BILSALG For cirka 18 år siden startede den nu 53-årige Arne Holm bilforretningen Tangholm A/S i Ballerup og Hillerød, men efter et frasalg er det blevet tid til at genoptage et ”vigtigt kapitel” hos Andersen & Martini.

Efter to årtier med Fiat, Alfa Romeo og Renault på ordresedlerne, skal der nye boller på suppen for den garvede bilsælger Arne Holm fra Ballerup, der er blevet varevognschef hos Andersen & Martini - og det møder begejstring i ledelsen:

- Arne Holm er jo en levende legende på landevejene; vi er meget glade for, at Sjællands bedste varevognssælger har sagt ja til igen at slutte sig til os, lyder det fra Andersen & Martinis CEO, Peter Hansen.

Trods mange tilbud fra rundt omkring i branchen var beslutningen ifølge Arne Holm ikke svær at træffe:

- Peter Hansen er et ualmindeligt sympatisk menneske, og A & M er stadig et fantastisk sted at arbejde; gode kollegaer, et velrenommeret brand og stor tilslutning fra oplandet. Hvis jeg skal bruge ét ord om Peter Hansens måde at lede virksomheden på, må det være anstændighed - i forhold til både kunder og personale, lyder det fra Arne Holm, der allerede nu ”sakser” frem og tilbage mellem afdelingerne i Greve og Søborg.

Trofaste kunder skal vende strømmen

I følge Arne Holm har man store forventninger til året 2016, der gerne skulle sætte fut i varevognssalget hos Andersen & Martini og vende kundestrømmen tilbage mod leasingselskaberne - i stedet for den anden vej rundt:

- Jeg forventer, at vi får solgt en hel del biler til folk, vi ellers ikke ville have solgt til. Små håndværkere og mindre virksomheder er mit speciale; folk der stadig tror på værdien af et godt tilbud og en personlig relation. Mit varemærke er, at jeg har mange trofaste kunder, der har fulgt mig gennem tiden. Det netværk glæder jeg mig til at bruge i Andersen & Martini-regi og til at vende kundestrømmen, så det igen bliver forhandlerne, der henviser til leasingselskaberne, siger Arne Holm ifølge en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094