23948sdkhjf

Leder: Konflikter har to sider

Den ugentlige leder i autobranchens uafhængige fagblad.
MOTOR-MAGASINET MENER: Hver uge opfordrer vi hele autobranchen til at læse med i branchens uafhængige fagavis, fordi vi ofte har masser af positive, konstruktive og aktuelle historier at fortælle i avisen. Denne uge er ingen undtagelse, men denne gang gør vi det nok med endnu større sikkerhed om, at avisen nok skal blive læst. Motor-magasinet nr. 6 er således godt proppet med såkaldte konflikt-artikler, og de plejer altid at blive godt læst. Motor-magasinets redaktion følger hver uge autobranchen tæt, og vi sætter en ære i at levere aktuelle og positive historier fra den dynamiske autobranche, men vi tager også vores ansvar som uafhængigt fagblad alvorligt, når vi løbende får henvendelser, opkald, mails og net-kommentarer fra vores læsere og branchens folk i såkaldte konflikt-sager. Det er ganske enkelt vores forbandede pligt seriøst at undersøge alle henvendelser og på helt uafhængig vis forsøge at beskrive virkeligheden i autobranchen, så godt vi kan. Vi nægter ganske enkelt at holde os for øjne og ører, når beskyldninger og rygter fyger. Vi forsøger derimod at undersøge sagen på omhyggelig, uafhængig og seriøs vis for derefter at vurdere, om vi skal skrive en artikel, hvor begge parter i en sag – naturligvis – altid skal høres.

Således også i denne udgave af Motor-magasinet, hvor vi – ved siden at hovedparten af ganske fredsommelige og aktuelle artikler - er klar med bud på en række gedigne konflikt-sager. Det gælder ikke mindst i artiklen om et bittert opgør om bilportalen seek4cars, hvor en splittet ejerkreds er røget i totterne på hinanden. Politianmeldelser, revisorgranskning og trusler om fogedforbud er nogle af ingredienserne i sagen, som vi beskriver på side 6 – også selv om advokaten til en af parterne har forsøgt helt at få omskrevet artiklen med henvisning til, at Motor-magasinet angiveligt skulle overtræde straffelovens paragraf om æreskrænkelser samt medieansvarsloven. Hårde ord i februar, men ikke noget der får Motor-magasinet til at ryste på hånden. Vi hører alle parter i sagen og forsøger at give en afbalanceret beskrivelse af den meget dramatiske sag.

Knap så hårde ord fyger, når det gælder AutoButler og AutoBranchen Danmark, som jo bestemt ikke er perlevenner – den nye strid, som omtales på side 4, mellem de to parter handler nu om portalens angivelige salg af personfølsomme data efter en uge, hvor portalen er blevet truet med Forbrugerombudsmand og Datatilsyn. På side 17 gælder det stridigheder mellem Metal og AutoBranchen Danmark samt opfølgning på en net-kommentar fra en fyret medarbejder, som mener, at de danske autogrossister behandler deres medarbejdere vidt forskelligt, når det gælder overenskomster. Læs trygt med - vi kan i hvert fald love, at redaktionen på Motor-magasinet tager sin rolle som branchens uafhængige fagblad endog meget alvorligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094