23948sdkhjf

Teknologien er værkstedets bedste ven

De uautoriserede værksteder skal bruge teknologien i stedet for at frygte den!
VI HAR MODTAGET Den teknologiske udvikling er i gang – uanset om vi sætter os ned og græder eller om vi spiller med. Hos Skorstensgaard har vi tænkt os at gøre det sidste.

På motormagasinet.dk kunne vi for nyligt læse, at AUTIG’s direktør Frank R. Hansen ser en dyster fremtid for autobranchen, grundet vanskeligere vilkår på reparationsmarkedet. Han har uomtvisteligt ret i, at den ændrede reparationsgrænse for skadede biler vil få betydning for os ude på værkstederne. En udfordring som vi alle i branchen må stå sammen om at synliggøre for politikerne, så vi kan få rullet den beslutning tilbage igen.

Men til gengæld deler jeg ikke Frank R. Hansen dystre syn på fremtiden i forhold til den teknologiske udvikling, der skal blive en uoverstigelig forhindring for os på de uautoriserede værksteder. Jo – vel er det da en udfordring. Det er alle forandringer. Men vi skal tage kampen op, gå ind i udviklingen med åbent sind og ambitioner og sikre, at forbrugerne fortsat har et værdigt alternativ til mærkeværkstederne.

For ja: Det kan da godt være, at en chip i Hr. Jensens nye Fiat sender Hr. Jensen en automatisk reminder om, at nu skal han til eftersyn – eller at bilens computer har registreret, at noget skal repareres. Men kunderne vil stadig gå op i hvad en reparation eller et eftersyn koster. Vi kan konkurrere på samme høje kvalitet, men til en lavere pris. Vi kan konkurrere på, at vi trods en billigere pris stadig sikrer, at de har 100 procents garanti hos importøren. Og vi kan sige ja tak til teknologidansen.

Det sidste har vi allerede gjort hos Skorstensgaard. Af konkurrencemæssige hensyn vil jeg ikke gå i detaljer, men jeg vil godt afsløre, at vi tilpasser os den nye virkelighed og er i fuld gang med at udvikle nye CRM-systemer til gavn for forbrugerne, således at Skorstensgaard altid er en attraktiv aktør på markedet.

For Skorstensgaard gælder det om at have et produkt som giver kunderne mest mulig værdi, og et produkt som konkurrenterne inklusive mærkeværkstederne, ikke kan tilbyde.

Den teknologiske udvikling er her – hvad enten vi kan lide den eller ej. Dem der går forrest er dem der vinder. Vi har ikke tænkt os at lægge os ned. Vi tilpasser os den nye virkelighed og udvikler. Til gavn for både de nuværende og de kommende Skorstensgaard-værksteder og ikke mindst vores kunder. Vi hyrer flere folk og åbne nye afdelinger i 2016.

Anders Skorstensgaard, adm. direktør for Værkstedskæden Skorstensgaard
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219