23948sdkhjf

Bilkoncern trådte på speederen

Ejner Hessel A/S oplevede i 2015 en vækst i omsætningen på cirka 20 procent fra 2014, som ellers var rekordår.
BILSALG Endnu mangler de officielle regnskabstal for 2015 at blive offentliggjort for Ejner Hessel A/S, men adm. direktør Bjarne Hessel løfter gerne lidt af sløret for det forgangne år.

- 2015 har været et fantastisk år for os, det skal ingen hemmelighed være. Vi har haft en vækst i omsætningen på cirka 20 procent sammenlignet med 2014, oplyser han til Herning Folkeblad.

Dermed ligger det fast, at bilkoncernen kommer et stykke over tre milliarder kroner i årsomsætning for 2015. Der er også gode muligheder for, at 2014-overskuddet på 61 millioner kroner før skat også bliver overgået.

I 2014 satte Ejner Hessel A/S nemlig rekordomsætning med tre milliarder kroner. Væksten det seneste år er primært skabt på øget salg i de eksisterende forretninger, og så betød opkøbet af en Renault-forhandler i Albertslund (Bilia), at koncernen fik afdeling nummer 22 ind i familien.

Bjarne Hessel glæder sig over, at mærkerne Mercedes-Benz og Renault er vokset så meget på det danske marked, som det har været tilfældet. Han oplever også, at købelysten generelt har fået et løft både til privatkunder og erhvervskunder.

- Vi kan jo mærke, at der er en større investeringslyst i samfundet. Det gælder i særdeleshed også inden for varebiler. Håndværkere og andre føler, at de har rigtig travlt i øjeblikket, siger direktøren til avisen.

Forudser flere opkøb

Når Bjarne Hessel generelt skal se på fremtiden for bilbranchen i Danmark, lyder hans vurdering, at vi vil se flere små bilforretninger blive opkøbt.

- Jeg ser stadig, at der er behov for konsolidering i vores branche, for vi er stadig for mange. Det er nødvendigt, at det skal drives i nogle større enheder, siger direktøren, som ikke vil afvise, at Ejner Hessel også fortsætter sin opkøbsstrategi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094