23948sdkhjf

Brugte Audier strømmer til auktion

BCA Bilauktion A/S sætter 40 Audier til salg tirsdag.
PREMIUM Hos BCA Bilauktion A/S i Vejle løber man ekstra hurtigt fra årets start. Det er nemlig nu, at de brugte biler fra det strategiske samarbejde med Audi Retail tager fart. Hver uge vil der blive sat en flok Audier og en lang række andre mærker til salg.

Det drejer sig om en lang række Audi A- og Q-modeller, Mercedes, BMW, VW, Skoda og mange andre til personbilsauktion. Bilerne udbydes side om side med de mange leasing-, udlejnings-, nyvognsforhandler- og finansbiler dog med den forskel at de alle vil være noteret med ”nyvognsforhandler” som kilde.

- BCA er meget tilfreds med at kunne tilbyde forhandlerne et endnu bredere sortiment ved hver auktion. Det betyder, at der altid vil være biler under hammeren, der kan passe ind i brugtbilsrækken. Vi oplever at auktionsbilerne fra Audi består af meget attraktive personbiler”, udtaler Christian P. Sankel, administrerende direktør for BCA Bilauktion A/S.

Professionelle processer

Efter ankomst og indskrivning på BCAs moderne auktionscenter, gennemgår alle biler en gennemarbejdet og professionel proces inden de auktioneres. Bilerne prøvekøres, vaskes, inspiceres og klassificeres såvel mekanisk som kosmetisk, hvorefter de opbevares sikkert før og efter auktionen. På auktionsdagen auktioneres bilerne en ad gangen i auktionshallen, med live streaming til internettet. De solgte biler køres frem til udlevering og selvom der kan være tryk på udlevering af biler, kan auktionscenteret betjene hele 10 autotransportere ad gangen inde på BCA området, hvilket til hver en tid minimerer ventetid for chauffører.

Auktion online og fysisk

Internethandel er vigtig, også hos BCA. Derfor udbydes alle biler altid som minimum online. Byttebilerne fra Audi vil være tilgængelige på webkatalog senest dagen før auktionen med inspektionsrapporter og mange billeder, så forhandlere har mulighed for gennemsyn, hvis de ikke ønsker personlig besigtigelse.

- Vi udbyder Audis biler både online og fysisk på samme tid, så bilhandlere kan deltage på auktionen via internet, hvor auktionen streames direkte. BCAs dygtige medarbejdere er klar til at modtage de forhandlere, der ønsker oprettelse for at kunne byde med. Bilhandlere kan oprette sig via BCAs webside eller alternativt møde frem hos BCA i Vejle og lade sig registrere og byde fra auktionshallen, udtaler Christian P. Sankel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109