23948sdkhjf

Massiv websøgning på vinterdæk efter snefald

Vinterens første sne kom i weekenden. Den danske vinterdækportal, Wheelfindr.dk, oplever massiv søgning efter snevejret.
EFTERSPØRGSEL 3000 besøg på en dag. Så mange danskere besøgte www.Wheelfindr.dk efter weekendens massive snefald landet over.

Og det er der god grund til. For der skal vinterdæk på bilen – og det skal naturligvis være gode vinterdæk til den skarpeste pris. Noget, som Wheeelfindr.dk har specialiseret sig i.

Portalen har samlet sortimenterne fra de billigste forhandlere af dæk og fælge i Danmark. Det kan nemlig være en jungle at finde rundt i dækpriser, da der findes mange forhandlere på markedet.

- De fleste forhandlere har de samme produkter i sortimentet, men er konkurrencedygtige på forskellige mærker. Vores portal hjælper alle, som gerne vil spare penge og gøre en god handel, siger Frederik Christiansen, en af stifterne af Wheelfindr.dk.

På Wheelfindr.dk indtaster man blot sine dækmål og ud fra den information finder Wheelfindrs søgemaskine passende dæk. Der kan søges i eksempelvis pris, dækmærke og dæktype.

Alle forhandlere som Wheelfindr er i samarbejde med, er reelle forhandlere, som virksomheden har direkte kontakt til. Wheelfindr giver adgang til mere end 35.000 forskellige dæk, og der er dæk til alle bilklasser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094