23948sdkhjf

Snefald: Continental dæk tager vintertronen

Continental TS 850 vinterdækket har scoret højt i en række tests og bliver sandsynligvis populært på værksteder og dækcentre i den kommende tid.
VINTERDÆK I de kommende dage må dækcentre og autoværksteder forvente besøg fra mange bilister, der skal have monteret nye vinterdæk til at klare den kommende tid med sne, sjap og slud på vejene.

Continental Danmark slår et slag for sit ContiWinterContact TS 850, der for tredje år i træk har opnået topplaceringer i en række dæktests. Igen i år er det således nummer 1 i den store test, som en række europæiske bilklubber, bl.a tyske ADAC, gennemfører hvert år.

Dette år har de testet 34 vinterdæk i størrelserne 14 og 16 tommer, henholdsvis 165/70 og 205/55. Og I gruppen af 16 tommers dæk, der er den mest solgte størrelse i Europa, er dækket fra Continental en stor vinder.

- Det er meget tilfredsstillende at se vores dæk blive beskrevet som nærmest perfekt at matche de danske krav til et vinterdæk. Netop her i Danmark gælder det om at have et dæk, der er sikkert på både våd vej og til kørsel i sne og is. Og det viser testen, at Continentals dæk lever op til, siger en tilfreds Georg Nielsen, der er adm. direktør i Continental Dæk Danmark A/S.

ContiWinterContact TS 850 fik i 16 tommer klassen max antal stjerner – fem – og opnåede bedste karakter blandt alle på våd vej, i sne og på slidstyrke. I størrelse 14 tommer var der fire stjerner, men også her er dækket det bedste på tør vej og i sne.

Continentals ContiWinterContact TS 850 produceres i omkring 50 forskellige dimensioner til biler med hjul fra 14 til 17 tommer. Sammenlignet med det tidligere ContiWinterContact-dæk giver et nyudviklet slidbanemønster TS 850-dækket en større trædeflade, som på sne forbedrer dækkets gribeevne med fem procent, og på tør vej med to procent. Samtidigt giver den forøgede trædeflade op til fem procent kortere bremselængde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109