23948sdkhjf

Autouddannelse i nyt partnerskab

Teknisk Skole Silkeborg indgår samarbejde med AutoBranchen Danmark om udvikling af uddannelser og uddannelsesudbuddet inden for hele personvognsområdet.
UDDANNELSE AutoBranchen Dannmark og Teknisk Skole Silkeborg har netop indgået en samarbejdsaftale om udvikling af uddannelser og uddannelsesudbuddet inden for hele personvognsområdet og storvognsområdet, dvs. personvognsmekaniker, karrosseritekniker - karrosseribygger og sidst men ikke mindst autolakerer.

Igennem rigtig mange år har de danske autolakerere igennem først FAI og nu AutoBranchen Danmark haft et samarbejde med autolakererafdelingen på Teknisk Skole Silkeborg. Der har altid været en tæt faglig dialog om at udvikle autolakereruddannelserne. Der har været et stærkt ønske fra begge parters side om at videreføre det gode samarbejde til hele autoskolen.

Fagpolitisk indflydelse

Teknisk Skole Silkeborg ønsker med aftalen at skabe forankring og stærke relationer til branchen i forhold til kvalitetsudvikling af erhvervsuddannelserne, herunder EUX, og udvikling af udbud af efteruddannelse både i regi af AMU og kurser på kommerciel basis, mens AutoBranchen Danmark ønsker at være med til at præge erhvervsuddannelserne og udbuddet af AMU-kurser og efteruddannelseskurser til gavn og glæde for sine medlemmer og hele autobranchen.

- Jeg er rigtig tilfreds med at vi nu får cementeret og udviklet et mangeårigt positivt samarbejde mellem AutoBranchen Danmark og Teknisk Skole Silkeborg, udtaler Mads Engberg, der som kommende underdirektør vil få ansvaret for hele eftermarkedet i AutoBranchen Danmark.

Samarbejdet skal synliggøre og styrke Teknisk Skole Silkeborgs og AutoBranchen Danmarks roller som videnscentre for hele autoområdet.

- Vi ønsker samtidig at styrke vores fælles fagpolitiske indflydelse på autoområdet og samtidig sikre attraktive autouddannelser, som øger tilgangen af kvalificerede lærlinge til uddannelserne, siger direktøren for Teknisk Skole, John Staal.

Michael Nørregård, der med årets udgang går på pension glæder sig over at det tætte samarbejde omkring autolakererne nu bredes ud.

Michael Nørregård fremhæver endvidere samarbejdet omkring deltagelse i DK Skills og World Skills, som har betydet en skarp og markant profil til gavn for synliggørelsen af autolakererfaget og nu også karrosseriuddannelsen. Autolakererne har, med faglærer Jens Søndergaard Hansen, fået god indflydelse på World Skills og har indtil videre opnået flotte topplaveringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109