23948sdkhjf

Jens Sørensen færdig i Triscan

Bestyrelsesformand og tidligere adm. direktør John Iversen genindtræder som midlertidig adm. direktør.
SKIFTE 3. september stoppede Jens Sørensen som adm. direktør i Triscan a/s. Nuværende bestyrelsesformand, John Iversen, genindtræder midlertidigt som adm. direktør.

”Det er med beklagelse fra begge parter, at Triscan a/s nu siger farvel til administrerende direktør, Jens Sørensen. Samarbejdet stopper den 3. september 2015, og årsagen ligger i parternes forskellighed. På grund af forskellige forventninger til virksomhedens rolle har vi valgt at stoppe samarbejdet, udtaler bestyrelsesformand og tidligere adm. direktør, John Iversen i en pressemeddelelse.

- Det ærgrer mig at skulle lave denne aftale – ikke mindst på baggrund af et rekordresultat i Triscan i det første halvår, hedder det videre i meddelelsen.

Da Jens Sørensen tiltrådte i februar kaldte John Iversen ellers kombinationen af Jens Sørensen og Triscan for ”Det perfekte Match”.

Afhænder aktier

John Iversen understreger, at parterne skilles i respekt og planlægger i øvrigt at arbejde sammen om nye projekter og strategisk sparring uden for Triscan.

Indtil en ny adm. direktør er fundet, genindtræder John Iversen midlertidigt på posten.

56-årige Jens Sørensen tiltrådte som adm. direktør i Triscan a/s den 1. februar 2015. Den 3. september træder Jens Sørensen samtidig ud af bestyrelsen i Triscan a/s og afhænder samtlige sine aktier i selskabet.

Før Jens Sørensen tiltrådte Triscan ernærede han sig som rådgiver efter han i februar 2014 forlod FTZ og Nordic Forum

bauer
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422