23948sdkhjf

Nissan Nordic Europe får ny topchef

Hollænder skal være ny administrerende direktør for Nissans nordiske regioner - herunder Danmark.
DIREKTIONSGANGEN Jordi Vila-Onses, tidligere administrerende direktør for Nissan i Holland, er udnævnt som administrerende direktør for Nissan Nordic Europe med virkning fra den 25. august 2015. Tidligere administrerende direktør Jacek Gorski har valgt at forlade Nissan for at søge nye udfordringer andet steds.

Vila-Onses har været i Nissan siden 1989 og har bred erfaring inden for mange forskellige områder af forretningen. Inden han blev chef for Nissan i Holland, har Vila-Onses beskæftiget sig som General Manager Fleet og LCV Corporate Sales samt som General Manager for Customer Quality and Dealer Network i Nissan Europe. Herudover har Jordi haft forskellige stillinger inden for salg og marketing.

I sin nye rolle vil Jordi Vila-Onses rapportere direkte til Guillaume Cartier, der er Senior Vice President for Sales and Marketing i Nissan Europa.

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og marketingorganisation, der opererer i Finland, Sverige, Norge og Danmark og også Estland, Letland og Litauen. Selskabet har base i Espoo i Finland og beskæftiger ca. 181 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109