23948sdkhjf

Møllegårdens Auto til tops

Kåret til månedens Autopartner værksted for anden gang af kunderne.
UDNÆVNELSE Møllegårdens Auto, Mogenstrupvej 1 i Holbæk, blev i juli 2015 kåret som månedens AutoPartner værksted for 2. gang i 2015 af sine kunder i den landsdækkende danske værkstedskæde. Det skete med en gennemsnitskarakter på 4,9 i kædens kvalitetstjek.

Møllegårdens Auto er et værksted med fokus på service og kvalitet, hvilket kan ses på de fine tilbagemeldinger, som Møllegårdens Auto får fra sine kunder, oplyser AutoPartner.

Niels Pedersen indehaver af Møllegårdens Auto, udtaler:

- Vi er meget glade for, at vores kunder giver os de fine tilbagemeldinger, når de har været på vores værksted. Vi lægger stor vægt på kvalitet af vores håndværk og service her på værkstedet, og vi er glade for samarbejdet med AutoPartner, der netop sætter kvalitet i højsædet. Derfor er vi meget glade for at blive månedens AutoPartner, da det netop viser, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi udfører, og den behandling, de får hos os.

Efteruddannelse

- Vi ved at det er en tillidssag at køre sin bil på værksted. Derfor er vi løbende på efteruddannelse, så vi kan reparere de helt nye biler. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse når de tager herfra, og vi er selvfølgelig meget glade for det fine resultat, siger Niels Pedersen.

AutoPartner kårer hver måned et værksted som ”Månedens AutoPartner” i forbindelse med AutoPartner kvalitetstjek, hvor højeste karakter er 5. AutoPartner kvalitetstjek er et internt tjek, hvor værkstedernes kunder, via www.autopartner.dk , udfylder et spørgeskema om blandt andet kvaliteten af det udførte arbejde på værkstedet, vejledning og service i forbindelse med reparationer eller udført service.

Kunder på et AutoPartner værksted kan deltage i kåringen ved at udfylde et skema på www.autopartner.dk/kvalitetstjek , når bilen har været på værksted, og så samtidig deltage om lodtrækningen af to flasker AutoPartner vin.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109